Κοσμος

Super Bowl: Δύο κατηγορούμενοι για τους πυροβολισμούς

Τι εκτιμούν οι Αρχές πως συνέβη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στην παρέλαση για το Super Bowl
Πυροβολισμοί στην παρέλαση για το Super Bowl © EPA

Super Bowl: Δύο κατηγορούμενοι για τους πυροβολισμούς - Τι εκτιμούν οι Αρχές πως συνέβη

Από τη διαμάχη δύο ανδρών προήλθαν οι πυροβολισμοί που κόστισαν τη ζωή σε μία γυναίκα και τραυμάτισαν ακόμη 22 άτομα, την περασμένη εβδομάδα στο Super Bowl.

Το ρεπορτάζ του BBC αναφέρουν πως οι δύο άνδρες που κατηγορούνται είναι οι Dominic Miller και Lyndell Mays, οι οποίοι φαίνεται να πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο των πυροβολισμών στο Super Bowl

Όπως ανέφερε η εισαγγελία ο Lyndell Mays ήταν αυτός που τσακώθηκε στην εκδήλωση και τράβηξε πιστόλι, που έκανε κι άλλους να τραβήξουν όπλα, μεταξύ των οποίων και ο Dominic Miller ο οποίος οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τη Λίζα Λόπεζ Γκάλβαν, το μοναδικό θύμα της επίθεσης.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για φόνο δευτέρου βαθμού, δύο κατηγορίες για ένοπλη εγκληματική ενέργεια και παράνομη χρήση όπλου.

«Αν και δεν φέρνει πίσω την αγαπημένη μας Λίζα, είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι η Εισαγγελία της κομητείας Τζάκσον και το KCPD έθεσαν ως ύψιστη προτεραιότητα την αναζήτηση δικαιοσύνης για τη Λίζα, τα άλλα θύματα των πυροβολισμών, αυτούς που έγιναν μάρτυρες αυτής της τραγωδίας και την κοινότητα του Κάνσας Σίτι», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας της Γκάλβαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ