Κοσμος

Τραγωδία στην Καλιφόρνια - 37χρονος σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και αυτοκτόνησε

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραγωδία στην Καλιφόρνια - 37χρονος σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και αυτοκτόνησε

Καλιφόρνια: Σκότωσε γυναίκα, παιδιά και αυτοκτόνησε - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς σημειώθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών με πρωταγωνιστή έναν πρώην μηχανικό της Meta, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγο και τα 4 ετών δίδυμα αγοράκια τους και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Πρόκειται για τον 37χρονο Anand Sujith Henry, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τους γιους του και να πυροβόλησε την 38χρονη σύζυγό του, Alice Benzinger μέσα σε μια μπανιέρα. Μετά τις ειδεχθείς πράξεις του έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Καλιφόρνια: Πυροβόλησε τη σύζυγό του - Άγνωστη η αιτία θανάτου των παιδιών

Τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι με τραύματα από πυροβολισμούς δίπλα σε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και έναν γεμάτο γεμιστήρα μέσα σε ένα από τα μπάνια του σπιτιού. Τα παιδιά βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιό τους ενώ δεν είναι γνωστή η αιτία θανάτου τους. Πιστεύεται, ωστόσο, πως είτε πνίγηκαν, είτε στραγγαλίστηκαν είτε τους χορηγήθηκε θανατηφόρα υπερβολική δόση, καθώς δεν έφεραν κάποια εμφανή σημάδια τραυματισμού πάνω τους.

Η αιτία ή το κίνητρο του 37χρονου παραμένουν άγνωστα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ ο Henry, πρώην διευθυντής λογισμικού τόσο στη Meta όσο και στη Google, είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2016. Το διαζύγιο, ωστόσο, δεν βγήκε και το ζευγάρι μετακόμισε το 2020 στο σπίτι τους στο San Mateo της Καλιφόρνια.

Οι γείτονες έκαναν λόγο για φιλικό ζευγάρι με καλές σχέσεις με όλους. «Πριν γεννηθούν τα μωρά, βλέπαμε τον σύζυγο και τη σύζυγο να κάνουν απλά μια βόλτα όσο εκείνη ήταν έγκυος», δήλωσε γείτονας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ