Κοσμος

Ο Τραμπ υποστήριξε ξανά ότι μοιάζει με τον Έλβις Πρίσλεϊ

Στο παρελθόν είχε κάνει συγκρίσεις με τον Λίνκολν και τον Μαντέλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τραμπ: Υποστήριξε ξανά ότι μοιάζει με τον Έλβις Πρίσλεϊ
© EPA/ALLISON DINNER

Ντόναλντ Τραμπ: Υποστήριξε ξανά ότι μοιάζει με τον Έλβις Πρίσλεϊ

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνέκρινε εκ νέου εμφανισιακά τον εαυτό του στο Truth Social με τον σταρ της μουσικής Έλβις Πρίσλεϊ.

«Για τόσα πολλά χρόνια οι άνθρωποι λένε ότι ο Έλβις και εγώ μοιάζουμε», έγραψε ο Τραμπ, προσθέτοντας μια φωτογραφία που περιείχε το πρόσωπό του ενωμένο με αυτό του εκλιπόντος ρόκερ. «Τι νομίζετε;»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Το 2018, ο Τραμπ έλεγε ότι παλαιότερα αρκετοί ήταν εκείνοι που του έλεγαν ότι μοιάζει με τον Βασιλιά του Rock n' Roll. «Δεν πρέπει να το πω αυτό, ενδεχομένως θα πείτε ότι είμαι… φαντασμένος και δεν είμαι. Αλλά, εκτός από τα ξανθά μαλλιά, κατά την εφηβεία μου, πολλοί μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ελβις» έλεγε τότε ο Τραμπ και στη συνέχεια ρωτούσε το κοινό που τον παρακολουθούσε: «Εσείς το διακρίνετε αυτό; Μπορείτε να το πιστέψετε; Εγώ πάντως πάντα το θεωρούσα ως μία μεγάλη φιλοφρόνηση».

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Τουπέλο. Λατρεύω το Τουπέλο. Τους χιλιάδες αμερικανούς πατριώτες που εργάζονται σκληρά, την γενέτειρα του βασιλιά του Rock n' Roll. Ελβις! Σε αγαπάμε Ελβις. Αγαπάμε τον Ελβις, έτσι δεν είναι;  », ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στην αρχή της ομιλίας του, πριν αναφερθεί στην… ομοιότητά του με τον Ελβις Πρίσλεϊ.

Συγκρίσεις με Λίνκολν Μαντέλα και Μόνα Λίζα

Ο Τραμπ συνηθίζει να παρομοιάζει τον εαυτό του με ποπ είδωλα- έχει επίσης συγκρίνει τον εαυτό του με τον Τζορτζ Ουάσινγκτον, τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Νέλσον Μαντέλα όσον αφορά την πολιτική του καριέρα. Αισθητικά, έχει επίσης συγκρίνει τον εαυτό του με τον ανεκτίμητο πίνακα της Μόνα Λίζα επειδή εμπνέει τέτοια αφοσίωση.

«Υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στη Μόνα Λίζα - αγαπούν τη Μόνα Λίζα και θα τη δουν εκατοντάδες και εκατοντάδες φορές και κάθε φορά γίνεται καλύτερη», δήλωσε σε ουαλικό τηλεοπτικό κανάλι κατά τη διάρκεια συνέντευξης του 2023. Είπε ότι οι οπαδοί του κάνουν το ίδιο πράγμα στις συγκεντρώσεις του, εμφανίζονται ξανά και ξανά, μερικές φορές μέρες πριν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ