Κοσμος

Σε τιμή - σοκ πουλήθηκε σε δημοπρασία η φούστα της Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City»

Τη φορούσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στους τίτλους έναρξης της διάσημης σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Sex and the City»: Πωλήθηκε σε δημοπρασία φούστα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο - Η λευκή tutu αγοράστηκε αρχικά για 5 δολάρια.
Η φούστα που φορούσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στους τίτλους έναρξης του «Sex and the City» πουλήθηκε σε δημοπρασία © Χ/milldealss

«Sex and the City»: Πωλήθηκε σε δημοπρασία φούστα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο - Η λευκή tutu αγοράστηκε αρχικά για 5 δολάρια.

Η διάσημη φούστα που φορούσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο στους τίτλους έναρξης της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» πουλήθηκε από τον οίκο δημοπρασιών Julien's για 52.000 δολάρια.

Είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσό που συγκεντρώθηκε στη συγκεκριμένη δημοπρασία με τίτλο «Unstoppable: Signature Styles of Iconic Women in Fashion».

Sex and the City Opening Credits

Ένα μαύρο φόρεμα από βελούδο δια χειρός Κάθριν Ουόλκερ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς και το σύνολο υψηλής ραπτικής του οίκου Givenchy που επέλεξε η Γκρέις Κέλι στην συνάντησή της το 1961 με τον πρόεδρο Τζον Κένεντι και την Τζάκι σημείωσαν την υψηλότερη τιμή πώλησης καθώς πουλήθηκαν, το καθένα για 325.000 δολάρια.

«Sex and the City»: Η προσφορά για τη φούστα της Κάρι

Η νικητήρια προσφορά για την περίφημη φούστα της Κάρι ήταν μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της δημοπρασίας, καθώς κάλυψε την ανώτατη αρχική εκτίμηση των 12.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρει το People, η λευκή tutu αγοράστηκε για 5 δολάρια από την ενδυματολόγο Πατρίτσια Φιλντ όταν αγόραζε ρούχα για τη σειρά σε περιοχή της Νέας Υόρκης λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Sex and the City» στο HBO, το 1998.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ