Κοσμος

Μηχανικός της Google ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μηχανικός της Google ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Google: Μηχανικός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - Το χρονικό του συμβάντος

Μέχρι θανάτου ξυλοκόπησε ένας μηχανικός της Google τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στην Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Πρόκειται για τον 27χρονο Λίρεν Τσεν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε από τις αμερικανικές αρχές μέσα στο σπίτι του δίπλα στη νεκρή του σύζυγο.

Την αστυνομία ειδοποίησε φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, ο οποίος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Τσεν και την συζυγό του και δεν τα κατάφερε. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν τη γυναίκα άγρια δολοφονημένη στο υπνοδωμάτιο και πίσω της στα γόνατα ο Τσεν. Η γυναίκα φέρεται να έχει δεχτεί βαριά χτυπήματα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι.

Ο Τσεν βρέθηκε με τα ρούχα, τα πόδια και τα χέρια του γεμάτα με αίμα ενώ στα χέρια του είχε γρατζουνιές και χτυπήματα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και θλιμμένοι από αυτό που συνέβη στην Xuanyi», δήλωσε στην The Post η εκπρόσωπος της Google Bailey Tomson. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της».

Και ο Τσεν και η Γιου εργάζονταν ως μηχανικοί λογισμικού στη Google, είχαν σπουδάσει στην Κίνα αλλά εργάζονταν στις ΗΠΑ.

Το συμβάν έκανε τον γύρο του διαδικτύου στην Κίνα και θέμα στην πρώτη σελίδα της The World Journal, της μεγαλύτερης κινεζικής εφημερίδας στις ΗΠΑ.

Μηχανικός της Google ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ