Κοσμος

Πέθανε μόλις 4 μήνες μετά τον γάμο της 35χρονη influencer

Ποια ήταν η Mila De Jesus

62224-137655.jpg
Newsroom
18’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mila De Jesus: Πέθανε στα 35 της Βραζιλιάνα influencer
Mila De Jesus: Πέθανε στα 35 της Βραζιλιάνα influencer © Instagram

Mila De Jesus: Πέθανε στα 35 της Βραζιλιάνα influencer - Η απώλεια βάρους, η ψωρίαση και ο θάνατος από ανακοπή

Η Mila De Jesus έφυγε από τη ζωή στα 35 της χρόνια μετά από καρδιακή ανακοπή. Η Βραζιλιάνα influencer, η οποία είχε γίνει γνωστή για τη «μεταμόρφωσή της» μετά την απώλεια βάρους, πέθανε στις 12 Ιανουαρίου 2024, όπως ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Mila de Jesus», έγραφε μια ανάρτηση στο Instagram. «Σε αυτή τη στιγμή του πόνου, σεβαστείτε την οικογένεια και τους φίλους. Θα εκφράσουμε τον σεβασμό μας στη Mila που θα της λείψει πολύ».

H influencer αφήνει πίσω τον σύζυγό της, George Kowszik, και τα τέσσερα παιδιά της. 

Η Mila De Jesus πέθανε στα 35 της - Ποια ήταν η influencer

Η Mila De Jesus έγινε διάσημη μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2017, προκειμένου να χάσει κιλά. Ήταν η εποχή που άρχισε να γίνεται γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθημερινά, γιόρταζε της μικρής νίκες μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη με τους σχεδόν 60.000 followers της στο Instagram. Η De Jesus περιέγραψε τη χειρουργική επέμβαση ως μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή της, ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες της πριν και μετά.

Τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με ψωρίαση. Η Mila De Jesus έκανε την τελευταία της ανάρτηση στις 7 Ιανουαρίου 2024. Συνήθιζε να ανεβάσει στιγμές από την καθημερινότητά της ως μητέρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ