- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μις Αμερική 2024 στέφθηκε 22χρονη πιλότος και φοιτήτρια του Χάρβαρντ
Η Μάντισον Μαρς από το Αρκάνσας αναδείχθηκε βασίλισσα της ομορφιάς
Η 22χρονη Μάντισον Μαρς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στέφθηκε Μις Αμερική 2024
Η 22χρονη Μάντισον Μαρς έγινε η πρώτη πιλότος που κατακτάει τον τίτλο «Μις Αμερική». Η Μάντισον Μαρς είναι ανθυπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και φοιτήτρια μεταπτυχιακού στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Η 22χρονη αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια των καλλιστείων «Μις Αμερική 2024» στο Ορλάντο της Φλόριντα.
Η ανθυπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας και πτυχιούχος ασκούμενη στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ κέρδισε 50 άλλες διαγωνιζόμενες κατακτώντας την πρώτη θέση το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είναι η πρώτη φορά που στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας κερδίζει αυτόν τον τίτλο. Πρώτη αναπληρωματική αναδείχθηκε η Έλι Μπρο, η οποία εκπροσωπούσε το Τέξας.
Από την πρώτη φάση των καλλιστείων επιλέχθηκαν 11 διαγωνιζόμενες. Οι 10 από τους κριτές και μία από δημόσια ψηφοφορία. Οι 11 διαγωνιζόμενες συμμετείχαν στη συνέχεια σε τέσσερις δοκιμασίες: πασαρέλα με αθλητικά ρούχα, απαντήσεις σε ερωτήσεις, μία παράσταση ταλέντου και μια παρουσίαση βραδινού φορέματος και από αυτές επιλέχθηκαν οι πέντε φιναλίστ.
Στόχος της Μάντισον Μαρς να γίνει πιλότος μαχητικού «Top Gun»
Τα θέματα της συζήτησης περιείχαν θέματα όπως η τρομοκρατία, η τεχνολογία, η διατροφή και η κλιματική αλλαγή. Η 22χρονη αποφάσισε να απαντήσει στο θέμα «φάρμακα στην Αμερική», κάνοντας αναφορά στη νόσηση της μητέρας της από καρκίνο στο πάγκρεας. Έπειτα στον γύρο των ταλέντων, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα κομμάτι με θέμα την απόκτηση άδειας πιλότου στα 16 της.
Στη συνέχεια, οι πέντε φιναλίστ ήρθαν αντιμέτωπες με μια επιπλέον ερώτηση σχετικά με τους στόχους που έχουν σε περίπτωση που στεφθούν «Μις Αμερική 2024». Η Μάντισον Μαρς τότε απάντησε τονίζοντας πως τα στρατιωτικά της διαπιστευτήρια είναι η απόδειξη της δέσμευσής της να μαθαίνει αλλά και να ηγείται «με πάθος».
Πλέον, στόχος της είναι να γίνει πιλότος μαχητικού «Top Gun», από τους καλύτερους και πιο επίλεκτους του κόσμου.
H Μαρς αντιμετώπισε ακόμη πολλές προκαταλήψεις και στερεότυπα σχετικά με τα καλλιστεία και τις διαγωνιζόμενες σε αυτά, αλλά τα ξεπέρασε.
Της αρέσει να διαγωνίζεται σε καλλιστεία λόγω των «πτυχών της κοινωνικής προσφοράς» και της εστίασης στη δημόσια ομιλία. Επικροτεί, επίσης, το πώς έχει εξελιχθεί το σύστημα των διαγωνισμών ομορφιάς, που εστιάζουν στη φυσική κατάσταση των γυναικών.
Congratulations to our very own #Airman, 2nd Lt. Madison Marsh, aka Miss Colorado — who was just crowned @MissAmerica 2024! Marsh is the first active duty servicemember to ever win the title.#AimHigh pic.twitter.com/3RuDu5CulW
— U.S. Air Force (@usairforce) January 15, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της για τα potty party
Οι χώρες παρατήρησαν για πρώτη φορά νέα αμερικανικά οπλικά συστήματα σε δράση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το Μπαχρέιν, το Ιράκ, το Κουβέιτ και η Συρία είχαν προηγουμένως άρει παρόμοιους περιορισμούς στους δικούς τους εναέριους χώρους
H κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί σοβαρά, αναφέρει το ίδρυμά της
Τι σημαίνει μια «παγωμένη σύγκρουση» στη Μέση Ανατολή
Λιποθύμησε έπειτα από μέρες επικίνδυνα υψηλής πίεσης και έντονης ναυτίας
Στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα η κηδεία του
Η ιστορία πίσω από τη θρυλική φωτογραφία
Εν μέσω οικονομικών δυσκολιών και υψηλών τιμών πετρελαίου
Πόσο μεγάλες είναι οι στρατιωτικές βάσεις και τι κάνουν
Ο εισαγγελέας Νέιθαν Χόχμαν ισχυρίστηκε ότι ο Μπερκ σκότωσε τη 14χρονη Ρίβας στις 23 Απριλίου 2025
Η σπάνια περίπτωση που άλλαξε τη ζωή δύο γυναικών
Τι δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι απειλές Τραμπ προς Ισπανία και Ιταλία
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ
Στο μικροσκόπιο οικονομικές σχέσεις και κληρονομιές εκατομμυρίων δολαρίων
Σημείωσε ότι η παρουσία των Αμερικανών αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο ανασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε ότι «αυτός δεν είναι τρόπος να αντιμετωπίζουμε στενούς εταίρους»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.