Κοσμος

Κυκλοφορούν το 2024 τα απομνημονεύματα της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Θα καλύπτουν διεξοδικά τη ζωή και τις θυελλώδεις σχέσεις της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα απομνημονεύματά της θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024 - Γράφτηκαν μαζί με την κόρη της, Ράιλι Κίου.
Τα απομνημονεύματα της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024 © EPA/BBC

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα απομνημονεύματά της θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024 - Γράφτηκαν μαζί με την κόρη της, Ράιλι Κίου.

Τα απομνημονεύματα της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, τα οποία γράφτηκαν μαζί με την κόρη της, Ράιλι Κίου θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα απομνημονεύματά της θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024 - Γράφτηκαν μαζί με την κόρη της, Ράιλι Κίου.
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε ακριβώς πριν από ένα χρόνο, στις 12 Ιανουαρίου 2023 © EPA/Ashley Landis

Το βιβλίο για τη ζωή της τραγουδίστριας, τραγουδοποιού και κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ θα κυκλοφορήσει μετά θάνατον από τον Pan Macmillan στις 15 Οκτωβρίου. Ο τίτλος των απομνημονευμάτων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Ηχογράφησε μέρη της αυτοβιογραφίας της

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η οποία πέθανε ακριβώς πριν από ένα χρόνο, στις 12 Ιανουαρίου 2023, είχε ζητήσει από την κόρη της να τη βοηθήσει να ολοκληρώσει το έργο. Η Πρίσλεϊ άφησε κασέτες στις οποίες ηχογράφησε μέρη της αυτοβιογραφίας.

Σύμφωνα με το The Bookseller, ο Pan Macmillan σε ανακοίνωσή αναφέρει ότι τα απομνημονεύματα θα καλύπτουν διεξοδικά τη ζωή της Πρίσλεϊ, από τα χρόνια που μεγάλωσε στην έπαυλη και το κτήμα Γκρέισλαντ, τη σχέση της με τον πατέρα της και τις σχέσεις της με τον Μάικλ Τζάκσον και τον Νίκολας Κέιτζ.

Lisa Marie Presley’s Memoir Will Be Released By Daughter Riley Keough | E! News

«Η Κίου άκουγε καθώς η Λίζα Μαρί έλεγε ιστορίες για την άνευ όρων αγάπη που ένιωθε από τον πατέρα της, για το ότι ήταν στον επάνω όροφο στη Γκρέισλαντ μόνον οι δυο τους, ένα καταφύγιο από το χάος της ζωής της» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Για το ότι μεγάλωνε με τις κάμερες που έκαναν μόνιμα κλικ στην πόρτα. Για τις δικές της άγριες ιστορίες αγάπης και τους γάμους της με τον Μάικλ Τζάκσον και τον Νίκολας Κέιτζ. Σχετικά με τη μητρότητα και τη συγκλονιστική απώλεια του γιου της, του αδερφού της Ράιλι, Μπέντζαμιν Κιού, από αυτοκτονία».

Ράιλι Κίου: Λίγοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να μάθουν ποια ήταν πραγματικά η μαμά μου

Η Ράιλι Κίου εξέφρασε επίσης τα συναισθήματά της για το έργο, δηλώνοντας: «Λίγοι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να μάθουν ποια ήταν πραγματικά η μαμά μου, εκτός από κόρη του Έλβις. Ήμουν τυχερή που είχα αυτή την ευκαιρία και η προετοιμασία της αυτοβιογραφίας της για δημοσίευση ήταν ένα προνόμιο, αν και γλυκόπικρο».

Η έντυπη έκδοση των απομνημονευμάτων θα συνοδεύεται από την κυκλοφορία ηχητικού βιβλίου, στο οποίο θα διαβάζει αποσπάσματα η Κίου και θα ενσωματωθούν ηχογραφήσεις με τη φωνή της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ