Κοσμος

Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο στην Τουρκία με τουλάχιστον 4 νεκρούς και 36 τραυματίες

Στο δρόμο είχε δημιουργηθεί παγετός λόγω κρύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tουρκία: Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο με τουλάχιστον 4 νεκρούς και 36 τραυματίες
© Screenshot

Tουρκία: Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο 

Μια τραγωδία στον αυτοκινητόδρομο Μαλάτια-Καϊσέρι σημάδευσε τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς στην Τουρκία. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης νωρίς το πρωί της Τρίτης επιβατικό λεωφορείο και φορτηγό συγκρούστηκαν στον αυτοκινητόδρομο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς και 36 τραυματίες.

Όπως μετέδωσε το CNN Turk το λεωφορείο χτυπήθηκε από πίσω από φορτηγό που ταξίδευε προς την ίδια κατεύθυνση με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Βίντεο που αναρτήθηκε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο δείχνει ασθενοφόρα στο σημείο με τους τραυματίες να μεταφέρονται σε νοσοκομεία της πόλης.

Malatya'da yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 29 yaralı...

Tο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 06.30 στον αυτοκινητόδρομο D300 στην περιοχή Develi. Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ που στον ιστότοπό της δημοσίευσε φωτογραφίες από τις προσπάθεις των διασωστών μέσα στο αναποδογυρισμένο λεωφορείο ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους τριάντα έξι.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, στο δρόμο είχε δημιουργηθεί παγετός λόγω κρύου. Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες μετά την ανατροπή του, στο λεωφορείο προσέκρουσε στη συνέχεια φορτηγό όχημα που εκινείτο προς την ίδια κατεύθυνση. Το τουριστικό λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από Κωνσταντινούπολη προς την Μαλάτια.

Πηγές: CNN Turk, Ηaber, Anadolu, Hürriyet, ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ