Κοσμος

Influencer από την Χαβάη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στην κόρη της

Του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα δύο εβδομάδες πριν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Influencer από την Χαβάη δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στην κόρη της

Χαβάη: Influencer δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της

Η κοινωνία της Χαβάης είναι κλονισμένη από την εν ψυχρώ δολοφονία μίας influencer από τον εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στην οκτάχρονη κόρη της.

Πρόκειται για την 33χρονη Theresa Cachuela, μητέρα τριών παιδιών, η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι το πρωί της Παρασκευής στο πάρκινγκ του Pearlridge Center στο Waimalu της Χαβάης.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Daily Mail, ο 44χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, Jason Cachuela, την δολοφόνησε δύο μόλις εβδομάδες αφότου η Theresa είχε βγάλει περιοριστικά μέτρα εναντίον του λόγω παρενόχλησης και παρακολούθησης προκειμένου «να προστατεύσει τον εαυτό της και τα παιδιά της».

Woman fatally shot near Pearlridge Center amid holiday shopping rush; suspect found dead

Ο Cachuela διέφυγε από το σημείο της δολοφονίας και λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση, με τις Αρχές να εξετάζουν το σενάριο της αυτοκτονίας.

«Είχε απειλήσει ξανά να τη σκοτώσει. Προσπαθούσε να πει στους αστυνομικούς για όλα τα θέματα που συνέβαιναν, σχετικά με το όπλο που είχε τραβήξει εναντίον της», είπε η μητέρα της Theresa, Lucita Ani-Nihoa, δήλωσε στο Hawaii News Now και πρόσθεσε:

«Δεν τον συνέλαβαν ποτέ, γνωρίζοντας ότι είχε όπλα, γνωρίζοντας ότι προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά και εκείνη στο ίδιο της το γκαράζ».Χαβάη: Influencer δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στην κόρη της

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ