Κοσμος

Βρετανία: Τρομακτικό ατύχημα - Αυτοκίνητο τούμπαρε μπροστά σε μητέρα που κρατούσε το δύο ετών παιδί της (βίντεο)

Το βρέφος και η οδηγός του αυτοκινήτου υπέστησαν μικροτραυματισμούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε μπροστά σε μητέρα που κρατούσε το δυο ετών παιδί της - Δεν υπήρξαν θύματα.
Screenshot/Daily Mail

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε μπροστά σε μητέρα που κρατούσε το δυο ετών παιδί της - Δεν υπήρξαν θύματα.  

Mια μητέρα περπατούσε με το δυο ετών παιδί της στο καροτσάκι όταν ένα αυτοκίνητο βγήκε από την άκρη του δρόμου στο Σόλιχαλ της Βρετανίας και τούμπαρε ακριβώς μπροστά τους.

Με μια ενστικτώδη αντίδραση, η γυναίκα τράβηκε το καροτσάκι πριν το αυτοκίνητο προσκρούσει σε έναν φανοστάτη και αναποδογυρίσει.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, υπάλληλος καταστήματος, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει μετά τη σύγκρουση, δήλωσε ότι το κοριτσάκι τραυματίστηκε στο πόδι του από το ατύχημα. «Η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ και το κοριτσάκι της ήταν μόλις δύο ετών περίπου», είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η υπηρεσία πρώτης βοήθειας των Γουέστ Μιντλαντς έστειλε δύο ασθενοφόρα στο σημείο. Το μωρό και η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου υπέστησαν μικρότραυματισμούς και μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο.

«Κατά την άφιξη, βρήκαμε μια γυναίκα και ένα παιδί που ήταν πεζοί και μια γυναίκα που ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου. Η οδηγός του αυτοκινήτου και το παιδί αξιολογήθηκαν και είχαν τραυματισμούς που δεν απειλούσαν τη ζωή τους. Η οδηγός δέχθηκε θεραπεία από το προσωπικό του ασθενοφόρου και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Heartlands για περαιτέρω αξιολόγηση. Μια γυναίκα που ήταν πεζή αξιολογήθηκε και είχε ελαφρά τραύματα». Της παρασχέθηκε φροντίδα από το προσωπικό του ασθενοφόρου και δεν χρειάστηκε περαιτέρω θεραπεία και πήρε εξιτήριο επί τόπου», ανέφερε η τοπική αρχή νοσοκομειακής περίθαλψης. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ