Κοσμος

Αυτοκτόνησε η ηθοποιός που κατηγόρησε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση

Την ίδια ημέρα που προβλήθηκε ντοκιμαντέρ σχετικά με τις διάφορες καταγγελίες σε βάρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Ζεράρ Ντεπαρντιέ
O Ζεράρ Ντεπαρντιέ © Valda Kalnina/EPA

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Αυτοκτόνησε η ηθοποιός που τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση - Την ίδια ημέρα που προβλήθηκε ντοκιμαντέρ σχετικά με τις διάφορες καταγγελίες σε βάρος του

Τέλος στην ζωή της έβαλε η Γαλλίδα ηθοποιός Emmanuelle Debever, η οποία είχε καταγγείλει τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση.

Την είδηση του θανάτου της δημοσίευσε η Liberation, η οποία ανέφερε πως η Debever φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της στις 7 Δεκεμβρίου. Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο TV Channel France 2 με τίτλο «Gerard Depardieu: The Fall of the Ogre».

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2019 η Γαλλίδα ηθοποιός κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ανεβάζοντας στο facebook μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα του Danton. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην ταινία Danton, όπου η Debever είχε υποδυθεί την Louison.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, σημειώνοντας στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro πως «δεν μπορώ πλέον να συναινέσω σε αυτά που ακούω, όσα διαβάζω για τον εαυτό μου εδώ και αρκετούς μήνες. Θέλω επιτέλους να σας πω την αλήθεια μου. Δεν έχω κακοποιήσει ποτέ γυναίκα. Το να πληγώσω μια γυναίκα θα ήταν σαν να κλωτσούσα τη μητέρα μου στο στομάχι».

Να σημειωθεί πως ο Ντεπαρντιέ έχει καταγγελθεί στο παρελθόν δύο φορές για βιασμό από μια άλλη γυναίκα το 2018, η οποία υποστήριζε ότι της επιτέθηκε όταν εκείνη ήταν 22 ετών. Για την υπόθεση, τον Δεκέμβριο του 2020 τέθηκε υπό επίσημη έρευνα, αλλά δεν φυλακίστηκε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ