Κοσμος

Ουαλία: Επίθεση με μαχαίρι σε έγκυο γυναίκα κοντά σε σχολείο - Ο δράστης διέφυγε της σύλληψης

Για πράξη εκδίκησης κάνουν λόγο οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουαλία: Επίθεση με μαχαίρι σε έγκυο γυναίκα κοντά σε σχολείο - Ο δράστης διέφυγε της σύλληψης. Για πράξη εκδίκησης κάνουν λόγο οι Αρχές επισημαίνοντας
Η Αστυνομία της Ουαλίας έχει αποκλείσει την περιοχή που έγινε η επίθεση © ΕΡΑ / STRINGER

Ουαλία: Επίθεση με μαχαίρι σε έγκυο γυναίκα κοντά σε σχολείο - Ο δράστης διέφυγε της σύλληψης - Για πράξη εκδίκησης κάνουν λόγο οι Αρχές

Για «σοβαρή επίθεση» στο Aberfan, στη νότια Ουαλία, κάνουν λόγο οι Αρχές της χώρας συμπληρώνοντας ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματία και μάλιστα επισημαίνοντας ότι δέχτηκε έκτακτη κλήση στις 9 το πρωί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxgeu6nr4usx)

Οι πρώτες αναφορές λένε ότι μια έγκυος μαχαιρώθηκε, ενώ οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν την περιοχή. Η γυναίκα φέρεται να μαχαιρώθηκε στο δρόμο καθώς πήγαινε το παιδί της στο σχολείο, σε μια επίθεση εκδίκησης για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, οι ντόπιοι δήλωσαν ότι η 29χρονη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι ήταν «σε προχωρημένη εγκυμοσύνη», είχε μετακομίσει πρόσφατα στο χωριό, αφού είχε εμπλακεί σε υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης στην Αγγλία. Η επίθεση φαίνεται να ήταν πράξη εκδίκησης.

Ο δράστης της επίθεσης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

Ο δράστης διέφυγε από τη σκηνή, ενώ τρία σχολεία στην περιοχή και ένα κοινοτικό κέντρο τέθηκαν σε αποκλεισμό, με τα παιδιά να κρατούνται «εντός για την προστασία τους». Ο κάτοικος του χωριού, Γκάρεθ Τζόουνς, δήλωσε πως «δεν ήταν εδώ για πολύ καιρό και ήταν έγκυος - δεν ήταν μακριά από τον τοκετό».

«Πήγαινε το παιδί της σε ένα από τα σχολεία της περιοχής, όταν αυτός ο άνδρας εμφανίστηκε από το πουθενά και τη μαχαίρωσε στο δρόμο. Φαίνεται ότι ο τύπος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, υπάρχει παντού αστυνομία», τόνισε.

Πηγή: ertnews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ