Κοσμος

Η Melissa Barrera απολύθηκε από το «Scream» για δηλώσεις που «ξεπερνούν τα όρια της ρητορικής μίσους»

Η Spyglass Media διέκοψε τις σχέσεις της με την ηθοποιό μετά τις αναρτήσεις της

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Melissa Barrera απολύθηκε από το «Scream» για δηλώσεις που «ξεπερνούν τα όρια της ρητορικής μίσους»
Η Melissa Barrera θα πρωταγωνιστούσε στο 7ο μέρος του franchise «Scream» © ΕΡΑ / CAROLINE BREHMAN

Η Melissa Barrera απολύθηκε από το «Scream» για δηλώσεις που «ξεπερνούν τα όρια της ρητορικής μίσους» - Η Spyglass Media διέκοψε τις σχέσεις της με την ηθοποιό μετά τις αναρτήσεις της

Η Melissa Barrera απολύθηκε από το καστ του «Scream 7», με την εταιρία παραγωγής Spyglass Media Group να αρνείται αρχικά να επιβεβαιώσει ή να σχολιάσει την είδηση.

Scream VI | Bodega Full Scene feat. Jenna Ortega & Melissa Barrera | Paramount Movies

Αλλά τώρα, η εταιρία πίσω από την αναβίωση του επιτυχημένου franchise τρόμου «Scream», ξεκαθαρίζει ότι η Barrera δεν απολύθηκε επειδή υποστήριξε την παλαιστινιακή πλευρά. Αντίθετα, ένας εκπρόσωπος διευκρινίζει ότι οι αναρτήσεις της Barrera ερμηνεύτηκαν ως αντισημιτικές, σύμφωνα με το Variety.

«Η στάση της Spyglass είναι ξεκάθαρη. Έχουμε μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό ή την υποκίνηση μίσους σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων ψευδών αναφορών σε γενοκτονία, εθνοκάθαρση, διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος ή οτιδήποτε ξεπερνά κατάφωρα τα όρια της ρητορικής μίσους», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Spyglass.

Η Melissa Barrera κατηγορεί το Ισραήλ για «γενοκτονία και εθνοκάθαρση»

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς και τις επακόλουθες επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα, η Barrera ανέβασε στο Instagram σχόλια για τη σύγκρουση, αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση που κατηγορεί το Ισραήλ για «γενοκτονία και εθνοκάθαρση» και μια από το περιοδικό Jewish Currents για διαστρέβλωση του «Ολοκαυτώματος για να τονώσει την ισραηλινή βιομηχανία όπλων».

Η Spyglass διέκοψε γρήγορα τις σχέσεις της με την ηθοποιό του «In the Heights» μετά τις αναρτήσεις της. Η Barrera θα πρωταγωνιστούσε στην επόμενη ταινία «Scream» αφού εμφανίσθηκε στο πέμπτο και έκτο επεισόδιο του franchise.

Ο σκηνοθέτης Christopher Landon, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει το «Scream 7» μετά την αποχώρηση των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett μετά την αναβίωση του franchise, αντέδρασε με μια δήλωση για την απόλυση της Barrera, αν και η ανάρτησή του στο X έχει τώρα διαγραφεί.

«Όλα είναι χάλια. Σταμάτα να φωνάζεις. Δεν ήταν δική μου απόφαση», έγραψε ο Landon.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ