Κοσμος

Snoop Dogg: Το κόψιμο του τσιγάρου ήταν τελικά διαφήμιση για πυρίμαχο τζάκι

Οι θαυμαστές του αρνήθηκαν να τον πιστέψουν και τελικά είχαν δίκιο

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Snoop Dogg: Ψέματα ότι κόβει το τσιγάρο - Ήταν όλα μια διαφημιστική καμπάνια ... για ένα τζάκι
Ο Snoop Dogg επιβεβαίωσε ότι ήταν απλά μια διαφήμιση © EPA / JOHN MABANGLO

Ο Snoop Dogg αποκάλυψε προς χαρά των θαυμαστών του ότι το «κόψιμο του τσιγάρου» ήταν μια διαφημιστική καμπάνια για ένα τζάκι

Η viral ανάρτηση του Snoop Dogg στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα που δήλωνε ότι σταματάει το κάπνισμα ήταν μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας για ένα άκαπνο πυρίμαχο τζάκι.

Snoop Dogg Goes Smokeless

Ο 52χρονος ράπερ είπε μέσω Instagram την Πέμπτη ότι «κόβει το τσιγάρο», βάζοντας τους θαυμαστές του σε σκέψεις αν ο γνωστός λάτρης του «χόρτου» ήταν σοβαρός. Τη Δευτέρα, σύμφωνα με το NBC News, επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν.

«Ξέρω τι σκέφτεστε. Ο καπνός είναι η φάση μου. Αλλά τελείωσα μαζί του», είπε ο Snoop σε μια διαφήμιση βίντεο που δημοσιεύτηκε στο X. «Θα το γυρίσω στο άκαπνο. Η Solo Stove το κανόνισε. Αφαιρεί τον καπνό».

Στη διαφήμιση, ο Snoop Dogg, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Calvin Broadus, ψήνει marshmallows μπροστά από ένα μεταλλικό πυρίμαχο τζάκι της μάρκας Solo Stove.

Ο Snoop Dogg έχει συνδεθεί με το κάπνισμα ινδικής κάνναβης

Η Solo Stove κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση με το όνομα «The Snoop Stove», περιγράφοντάς την ως «αρκετά ζεστή για να κάνει τον Doggfather να μείνει άκαπνος».

Οι θαυμαστές ήταν διστακτικοί για την ανακοίνωση του Snoop την περασμένη εβδομάδα, με ορισμένους χρήστες στο X να επισημαίνουν ότι η φράση «I'm giving up smoke» αντί για «smoking» ήταν ύποπτη.

Spark Up With Snoop Dogg & His Famous Pals in the Best of Smokers Studio, Vol. 2 | GGN NEWS

Ο Snoop Dogg έχει συνδεθεί με το κάπνισμα και είναι πια μέρος της περσόνας του, με εκατοντάδες αναφορές στην ινδική κάνναβη στα εξώφυλλα των άλμπουμ του, στα εμπορεύματά του, στα μουσικά του βίντεο και φυσικά στους στίχους του.

Έχει ακόμη και ένα talk show στο YouTube που ονομάζεται «Double G News», όπου καπνίζει μαζί με διασημότητες όπως η ηθοποιός Tiffany Haddish και οι ράπερ D Smoke και Moneybagg Yo.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ