Κοσμος

Elon Musk: Νέα ταινία για τη ζωή του μεγιστάνα της τεχνολογίας ετοιμάζει ο Darren Aronofsky

Άγνωστο ποιος ηθοποιός θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Elon Musk: Νέα ταινία για την ζωή του μεγιστάνα της τεχνολογίας ετοιμάζει ο Darren Aronofsky
Ο Elon Musk είναι αυτή τη στιγμή ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία πάνω από 200 δισ. δολάρια © EPA / CHRIS J. RATCLIFFE

Νέα ταινία για τον Elon Musk ετοιμάζει ο Darren Aronofsky - Άγνωστος ο πρωταγωνιστής

Μια νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του Elon Musk βρίσκεται σε εξέλιξη από την εταιρία A24 με τον Darren Aronofsky να σκηνοθετεί.

Βασισμένη στην εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Walter Isaacson

Η ταινία θα βασίζεται στην εξουσιοδοτημένη βιογραφία του αμφιλεγόμενου μεγιστάνα της τεχνολογίας, η οποία δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο από τον Walter Isaacson και θα χρησιμεύσει ως βάση για το σενάριο. Στο προηγούμενο βιβλίο του Isaacson με τίτλο «Steve Jobs» είχε προηγουμένως βασιστεί η ομώνυμη ταινία της Universal του 2015, με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender ως τον CEO της Apple.

Σύμφωνα με το Variety, υπήρχε έντονος ανταγωνισμός για την επιλογή του βιβλίου του Isaacson από στούντιο και κινηματογραφιστές, με την A24 να αποκτά τελικά τα δικαιώματα. Ο Aronofsky, ο οποίος σκηνοθέτησε πιο πρόσφατα το περσινό υποψήφιο για Όσκαρ «The Whale» με πρωταγωνιστή τον Brendan Fraser, είναι γνωστός για το σουρεαλιστικό κινηματογραφικό του στυλ, με αρκετά ψυχολογικά στοιχεία.

Οι προηγούμενες ταινίες του περιλαμβάνουν τα «Requiem for a Dream» (2000), «Black Swan» (2010) και «Mother!» (2017). Για τη δουλειά του στον «Black Swan», ο Aronofsky ήταν υποψήφιος για Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, ενώ η Natalie Portman κατέληξε να κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού.

Αναμένουμε να ανακοινωθεί το όνομα του πρωταγωνιστή

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως  ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Musk στην ταινία, αλλά όποιος και αν είναι ο «τυχερός» θα έχει έναν ζόρικο και απαιτητικό ρόλο. Η βιογραφία του Isaacson εξιστορεί τη ζωή του Elon Musk από την παιδική του ηλικία στη Νότια Αφρική μέχρι την ανάδειξή του, σε διάφορες περιόδους, ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη μέσω των επιχειρήσεών του που περιλαμβάνουν την Tesla, την SpaceX και την αγορά του το 2022 του Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτή τη στιγμή είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με το Bloomberg και το Forbes να υπολογίζουν την καθαρή του περιουσία σε περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Οκτώβριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ