Κοσμος

Ένας 23χρονος στις ΗΠΑ αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του και πέταξε το κεφάλι της σε ποτάμι

Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας 23χρονος στις ΗΠΑ αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του και πέταξε το κεφάλι της σε ποτάμι
Ένας 23χρονος στις ΗΠΑ αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του και πέταξε το κεφάλι της σε ποτάμι © Twitter

ΗΠΑ: 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του - Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του αποκεφαλισμού μιας 64χρονης γυναίκας στην περιοχή Σάντα Ρόσα από τον ίδιο της τον εγγονό.

Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε γνωστό την περασμένη Πέμπτη όταν η αστυνομία κλήθηκε για ανθρωποκτονία σε διαμέρισμα. Ωστόσο, όταν μπήκαν στο διαμέρισμα εντόπισαν την 64χρονη Έλβια Λόπεζ-Αρόγιο αποκεφαλισμένη.

Αμέσως, οι υποψίες στράφηκαν στον 23χρονο εγγονό της Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο-Λόπεζ ο οποίος έμενε μαζί της και βρισκόταν υπό επιτήρηση μετά την πρόσφατη αποφυλάκισή του.

Bay Area man wanted for allegedly decapitating relative, taking her head: police

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, ο 23χρονος επιτέθηκε και σκότωσε την γιαγιά του και στη συνέχεια αφού την αποκεφάλισε, έφυγε από το διαμέρισμα μαζί με το κεφάλι της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, στο διαμέρισμα βρέθηκαν αρκετά όπλα τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο από αυτά χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία της 64χρονης.

Εν τέλει, ο 23χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου όταν τον είδε αστυνομικός στο Σαν Φρανσίσκο ενώ το κεφάλι της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 23χρονου σε ποτάμι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ