Κοσμος

Νεκρά τρία παιδιά στη Νέα Ορλεάνη - Ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο σπίτι και το εγκατέλειψε

Οι απειλές προς τη μητέρα που έγιναν πράξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τόπος εγκλήματος (φώτο αρχείου)
Τόπος εγκλήματος (φώτο αρχείου) © Unsplash

Νέα Ορλεάνη: Πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι και το εγκατέλειψε - Νεκρά τα τρία παιδιά του - Επιχείρηση για τη σύλληψή του

Τρία παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. Η μητέρα κατηγορεί τον πατέρα ότι εκείνος ήταν που έβαλε τη φωτιά στο σπίτι, ενώ εκείνη απουσίαζε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή δίκτυα, η διαζευγμένη μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην αστυνομία, καταγγέλλοντας πως ο πατέρας των παιδιών απειλούσε να πυρπολήσει το σπίτι. Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν πως αγνοείτο η τύχη τριών παιδιών. Ένα τρίχρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση εντοπίστηκαν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και ένα οκτάχρονο αγόρι που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τα κρατήσουν στη ζωή.

Η αστυνομία θεωρεί πως ο 29χρονος Τζόζεφ Ουάσινγκτον είναι πιθανό να έκανε πράξη τις απειλές του για εμπρησμό του σπιτιού, εκδοχή που ενισχύουν οι αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης ότι υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο διακρίνεται να εγκαταλείπει το σπίτι λίγη ώρα προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά. Ο παππούς των θυμάτων, ο Τρόι ΜακΝτόνελ, απηύθυνε έκκληση στον γιο του να παραδοθεί. 

Τελικά ο 29χρονος συνελήφθη από τις αρχές, αλλά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμό που απέκτησε κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του. 

Με πληροφορίες από NBCN και ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ