Κοσμος

Πέθανε στα 26 της χρόνια η Sherika De Armas - Είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στα καλλιστεία Μις Κόσμος

Έδωσε σκληρή μάχη για δύο χρόνια με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sherika De Armas
© Youtube / Miss World

Sherika De Armas: Νεκρή η 26χρονη πρώην διαγωνιζόμενη στα Μις Κόσμος - Η μάχη με τον καρκίνο και οι διακρίσεις σε καλλιστεία

Η Sherika De Armas πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μόλις στα 26 της χρόνια. Το 2015 η καλλονή είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της, την Ουρουγουάη στον διαγωνισμό Miss World, όπου είχε εντυπωσιάσει με την ομορφιά της. 

Η Sherika De Armas δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στις 30 καλύτερες στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 2015 στη Sanya της Κίνας, ενώ ήταν μία από τις έξι 18χρονες που συμμετείχαν στα καλλιστεία. Με ένα συγκινητικό μήνυμα, η σημερινή Μις Ουρουγουάη, Carla Romero, αποχαιρέτησε την De Armas. «Ήταν μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου», είπε η Sherika De Armas.

«Πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο, είτε μοντέλο διαφήμισης είτε μοντέλο πασαρέλας», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Sherika De Armas και πρόσθεται: «Μου αρέσει ό,τι σχετίζεται με τη μόδα και πιστεύω ότι μέσα σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Miss Universe. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να ζήσω αυτή την εμπειρία γεμάτη προκλήσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ