Κοσμος

Το «Piranha Plant», o «εχθρός» του Super Mario παίρνει τη μορφή Lego - Αναμένεται να γίνει ανάρπαστο

Θα χρειαστούν 540 κομμάτια για τη δημιουργία του

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το «Piranha Plant», o «εχθρός» του Super Mario παίρνει τη μορφή Lego - Αναμένεται να γίνει ανάρπαστο
Το «Piranha Plant», o «εχθρός» του Super Mario παίρνει τη μορφή Lego © Instagram

Lego: Δημιουργεί το Piranha Plant από το Super Mario - Θα χρειαστούν 540 κομμάτια για τη δημιουργία του.

Μπορεί οι Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi και Toad να είναι οι ήρωες στο Super Mario, αλλά η σειρά παιχνιδιών δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τους «κακούς» της. Και ανάμεσα σε αυτούς φιγουράρει και το εμβληματικό «Piranha Plant» που καραδοκεί έχοντας ξεμυτίσει από έναν πράσινο σωλήνα. Τώρα, η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών Lego μάς προσκαλεί να φτιάξουμε ένα, ανακοινώνοντας ένα σετ «Piranha Plant» στο πλαίσιο της ολοένα εμπλουτιζόμενης συλλογής Super Mario.

Αφού οι εμβληματικοί πράσινοι σωλήνες λειτουργούν πλέον ως γλάστρα για αυτούς τους επικίνδυνους χαρακτήρες, η εκδοχή του Piranha Plant που δημιούργησε η δανέζικη εταιρεία παρουσιάζεται μέσα σε έναν σωλήνα, τον οποίο μπορούμε να κατασκευάσουμε αρχίζοντας από κάτω και κινούμενοι προς τα πάνω.

Ο σχεδιασμός

Όταν το σετ με 540 «κυβάκια» ολοκληρωθεί έχει διαστάσεις 23 εκατοστά ύψος, 11 εκατοστά πλάτος και 17 εκατοστά βάθος. Ο έξυπνος σχεδιασμός του επιτρέπει στους θαυμαστές να κινούν το κεφάλι, το στόμα, τον μίσχο και τα φύλλα για να επιτυγχάνουν διασκεδαστικές πόζες. «Όταν σχεδιάζαμε το Piranha Plant, συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν σημαντικό να αιχμαλωτίσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και να εξασφαλίσουμε ότι θα μπορεί να τοποθετείται κατά τρόπο που να κατοπτρίζει τις εμβληματικές πόζες του», ανέφερε ο Carl Merriam, επικεφαλής ντιζάινερ στη LEGO.

«Είμαι τόσο περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα, από το στόμα μέχρι τα φύλλα και τον μίσχο, καταφέραμε να απεικονίσουμε τέλεια την απειλητική ουσία του Piranha Plant!», πρόσθεσε. Το σετ περιλαμβάνει και δύο «νομίσματα» ως αμοιβή για τους επιτυχείς κατασκευαστές.

Υπομονή έως τις 6 Νοεμβρίου για τους φίλους του Super Mario, μικρούς και μεγάλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ