Κοσμος

Πέθανε στα 104 η ατρόμητη γιαγιά από το Σικάγο - Είχε κάνει πτώση με αλεξίπτωτο

«Έσβησε» στον ύπνο της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε στα 104 η ατρόμητη γιαγιά από το Σικάγο - Είχε κάνει πτώση με αλεξίπτωτο

Σικάγο: Ο θάνατος της γιαγιάς 104 ετών λίγες ημέρες μετά την πτώση με αλεξίπτωτο

Λίγες μέρες μετά την πτώση με αλεξίπτωτο από ελικόπτερο που θα μπορούσε να τη βάλει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, η σούπερ - γιαγιά από το Σικάγο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών. 

Η Ντόροθι Χόφνερ, σύμφωνα με το Associated Press, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας. Όπως είπε ο στενός της φίλος Τζο Κόναντ, η 104χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων στο Brookdale Lake View και εκτιμάται ότι έφυγε στον ύπνο της το βράδυ της Κυριακής.

Όπως δήλωσε ο Τζο Κοναντ, που είναι φροντιστής στο γηροκομείο που τη φιλοξενούσε, είχε πάντα ενέργεια και ήταν «παρών» σε οποιαδήποτε εκδήλωση υπήρχε. Την αποκαλούσε γιαγιά, κατόπιν δική της επιθυμία, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση του έκανε το «κοφτερό της μυαλό. Ήταν ακούραστη. Δεν ήταν κάποια που έπαιρνε έναν υπνάκο το απόγευμα. Ήταν πάντα εκεί, πλήρως παρούσα. Συνέχιζε, πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλα ήταν υπέροχα»: Όσα είπε η ηλικιωμένη μετά την πτώση με αλεξίπτωτο

Η Dorothy Hoffner σε ηλικία 104 ετών έκανε άλμα με αλεξίπτωτο από ύψος 4.100 μέτρων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρεί ένα τέτοιο άλμα, καθώς ένα αντίστοιχο άλμα έκανε όπως συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής. Η ιστορία της σύμφωνα με τα άτομα που βρίσκονταν εκεί ήταν μοναδική. Άφησε το πι πριν ανέβει στο ειδικό αεροπλάνο και καθώς ετοιμάστηκε από τους εκπαιδευτές, επέμενε να είναι η πρώτη που θα πηδήξει.

Κατά την προσγείωση, σηκώθηκε και χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος και δήλωσε: «Ήταν υπέροχα εκεί πάνω. Όλα ήταν όμορφα, δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ