Κοσμος

67χρονη Γιαπωνέζα δηλητηρίασε 7 συντρόφους της (video)

Αποκόμισε 4,8 εκ. ευρώ από ασφαλιστικές αποζημιώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81714-164949.jpg

Συνελήφθη στην Ιαπωνία μια 67χρονη γυναίκα με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τον άνδρα της με δηλητήριο. Η «μαύρη χήρα» Κισάκο Κακέχι συνελήφθη για τη δολοφονία του τελευταίου συζύγου της με κυάνιο αλλά αποδείχθηκε ότι αυτή ήταν η πάγια τακτική της για να ξεφορτώνεται συντρόφους και συζύγους για να λαμβάνει τις ασφαλιστικές αποζημιώσεις. Κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αποκομίσει περίπου 800 εκατομμύρια γεν (4,8 εκ. ευρώ).

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 75χρονος - 4ος στη σειρά - τελευταίος σύζυγος της «μαύρης χήρας» πέθανε ξαφνικά, λίγες εβδομάδες μετά το γάμο τους. Η νεκροψία έδειξε ίχνη κυανίου στο αίμα του.

Η δράση της Κακέχι φαίνεται πως άρχισε το 1994, όταν πέθανε ο πρώτος της άντρας σε ηλικία 54 ετών. Το 2006, ο δεύτερος σύζυγος τον οποίο γνώρισε μέσω ενός γραφείο συνοικεσίων, πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 69. Ο τρίτος σύζυγό της, πέθανε σε ηλικία 75 ετών το 2008. Ήταν όλοι ευκατάστατοι και οι αιτίες θανάτων τους ήταν από «εγκεφαλικό» μέχρι «καρδιακή προσβολή».

Επίσης και οι τρεις προηγούμενοι σύντροφοί της της, πέθαναν όλοι μέσα σε λίγα χρόνια από το γάμο ή την αρχή της σχέσης τους.Η Κακέχι αρνείται τις κατηγορίες – και δήλωσε: «Αν νομίζουν ότι τον σκότωσα, καλύτερα να ξεριζώσω τη γλώσσα μου και να πεθάνω».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.