Κοσμος

«Προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της» - Νέα στοιχεία για τη δολοφονία 15χρονης στο Λονδίνο

Ο 17χρονος φέρεται να προσπαθούσε να «κερδίσει» την πρώην του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο της δολοφονίας της 15χρονης στο Λονδίνο
© Youtube / Evening Standard

Λονδίνο - Δολοφονία 15χρονος: Ο καυγάς μέσα στο λεωφορείο, ο χωρισμός του 17χρονου με τη φίλη της και το έγκλημα

«Μουδιασμένο» είναι το Λονδίνο από την άγρια δολοφονία μιας 15χρονης μαθήτριας από 17χρονο. Νέα στοιχεία που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η 15χρονη προσπάθησε να προστατεύσει τη συνομήλικη φίλη της από τον ανήλικο, ο οποίος προσπαθούσε να τη διεκδικήσει ξανά. Το έγκλημα διαπράχθηκε στο δρόμο για το σχολείο τους. 

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει σήμερα (28.9) ότι -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- μεταξύ των δύο κοριτσιών και του 17χρονου ξεκίνησε καυγάς ενώ βρίσκονταν στο λεωφορείο. Ο 17χρονος προσπάθησε να δώσει ένα μπουκέτο με λουλούδια στο πρώην κορίτσι του, τη φίλη του θύματος. Το κορίτσι αρνήθηκε να τα πάρει και επιχείρησε να του επιστρέψει μία τσάντα με πράγματα που της είχε δώσει, θέλοντας ο χωρισμός τους να είναι οριστικός. Ο 17χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί αυτήν την απόφαση του κοριτσιού. 

Τα δύο κορίτσια και άλλοι συμμαθητές τους κατέβηκαν σε μία στάση θέλοντας -όπως εικάζεται- να αποφύγουν τον νεαρό, ο οποίος τις ακολούθησε. Όταν η 15χρονη Eliyanna παρενέβη για να προστατέψει τη φίλη της, μπαίνοντας μπροστά στον 17χρονο, εκείνος έβγαλε ξαφνικά ένα μεγάλο μαχαίρι και κάρφωσε την έφηβη «στον λαιμό και στο στήθος». Αμέσως τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε περίπου μία ώρα αργότερα μετά από πληροφορίες που έδωσαν στις αρχές αυτόπτες μάρτυρες.

Η τοπική Αστυνομία συνέλαβε τον 17χρονο σε ένα τραμ. Oι τοπικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι δεν αναζητούν κάποιο άλλο πρόσωπο σε σχέση με το έγκλημα. Σύμφωνα με την Daily Mail, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν τα κόκκινα ματωμένα τριαντάφυλλα που είχε φέρει μαζί του ο δράστης για να προσφέρει στη φίλη του θύματος μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε: «Σε αγαπώ πολύ, δεν έχω ξαναγνωρίσει ποτέ καμία με πιο όμορφο χαμόγελο και πιο όμορφα μάτια από τα δικά σου. Είσαι ξεχωριστή, πριγκίπισσά μου».

Μπροστά στο έγκλημα με θύμα την 15χρονη βρίσκονταν συμμαθητές της από το σχολείο Old Palace of John Whitgift.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ