Κοσμος

Αμερικανίδα που πυροβόλησε τον 80χρονο σύζυγό της, χαμογελούσε στη φωτογραφία της σύλληψής της

Πώς έγινε το επεισόδιο στο σπίτι του στην Αριζόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 62χρονη γυναίκα από την Αριζόνα χαμογελά στη φωτογραφία της σύλληψής της
© Youtube

Αριζόνα: Πυροβολισμός κατά 80χρονου από την εν διαστάσει σύζυγό του - Το χαμόγελο μετά τη σύλληψη της 62χρονης

Η 62χρονη Christina Pasqualetto οδήγησε για περίπου δύο ώρες μέχρι το σπίτι του εν διαστάσει συζύγου της στην Αριζόνα, προκειμένου να τον πείσει να μην πάρουν διαζύγιο. Η γυναίκα πυροβόλησε τον 80χρονο άνδρα, καθώς εκείνος επέμενε ότι η σχέση και ο γάμος τους έχουν λήξει. Η 62χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και χαμογέλασε πλατιά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης μετά τη σύλληψή της, προκαλώντας αντιδράσεις. 

Σύμφωνα με το New York Post, η Christina Pasqualetto είχε οδηγήσει δύο ώρες στις 20 Σεπτεμβρίου από το σπίτι τους στο Gilbert στη δεύτερη κατοικία τους στο Prescott, όπου έμενε ο εν διαστάσει σύζυγός της και είχε αλλάξει τις κλειδαριές. Στις πρώτες της δηλώσεις στους αστυνομικούς είπε πως «δεν ήθελε να χωρίσει» και άρχισε να μαλώνει με τον σύζυγό της, όταν τον βρήκε στην κρεβατοκάμαρά του.

Όσα έγιναν στο σπίτι του 80χρονου

«Όταν της είπε ότι ήθελε ακόμα να πάρει διαζύγιο και δεν άλλαζε γνώμη, εκείνη έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε ενώ ήταν ακόμη στο κρεβάτι», είπε η αστυνομία. «Το θύμα μπόρεσε να τη διώξει, το όπλο έπεσε από το χέρι της και προσπάθησε να διαφύγει από το σπίτι. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, το θύμα χτύπησε την πρώην σύζυγό του με τα χέρια και τους αγκώνες του για να ξεφύγει», είπε η αστυνομία για την αγκωνιά που άφησε τη γυναίκα του άσχημα μελανιασμένη. «Το θύμα κατάφερε τελικά να δραπετεύσει και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα για να καλέσει το 911», πρόσθεσε η αστυνομία. Ο 80χρονος Τζον είχε υποστεί ένα τραύμα από πυροβολισμό στον καρπό του και αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής του Φοίνιξ με «τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τουΗ έρευνα αποκάλυψε ότι τα εμπλεκόμενα μέρη βρίσκονταν στη μέση ενός διαζυγίου και είχαν χωρίσει για αρκετούς μήνες», είπε η αστυνομία.

Ο σύζυγος της 62χρονης είπε στην αστυνομία ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είχε κλέψει επιταγές και είχε πλαστογραφήσει μια επιταγή περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα για 10.000 δολάρια και την εξαργύρωσε. Κατά την ανάκριση, η 62χρονη παραδέχθηκε την πλαστογραφία και την κλοπή. Η γυναίκα κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Yavapai με την κατηγορία της απόπειρας φόνου πρώτου βαθμού, της βαριάς επίθεσης, της πλαστογραφίας και της κλοπής. 

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ