- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ντρου Μπάριμορ: Δεν θα παρουσιάσει τα Εθνικά Βραβεία Βιβλίου
Τι ανέφερε η διοργάνωση για την αντικατάστασή της
Ντρου Μπάριμορ: Δεν θα παρουσιάσει τα Εθνικά Βραβεία Βιβλίου - Τι ανέφερε η διοργάνωση για την αντικατάστασή της
Οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Εθνικών Βραβείων Βιβλίου στις ΗΠΑ (National Book Awards) ανακάλεσαν την πρόσκληση στην Ντρου Μπάριμορ να είναι παρουσιάστρια της βραδιάς λόγω της επανέναρξης του σόου της «The Drew Barrymore Show» αυτό το φθινόπωρο εν μέσω των απεργιών ηθοποιών και σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.
Σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου αναφέρει: «Η απονομή των Εθνικών Βραβείων Βιβλίου είναι μια βραδιά αφιερωμένη στον εορτασμό της δύναμης της λογοτεχνίας και της απαράμιλλης συνεισφοράς των συγγραφέων στον πολιτισμό μας. Υπό το φως της ανακοίνωσης ότι συνεχίζεται η παραγωγή του "The Drew Barrymore Show", το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου ακύρωσε την πρόσκληση στην κα. Μπάριμορ να φιλοξενήσει την 74η Τελετή Εθνικών Βραβείων Βιβλίου».
«Δέσμευσή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι τιμώμενοι συγγραφείς και είμαστε ευγνώμονες στην κα Μπάριμορ και την ομάδα της για την κατανόησή τους για αυτή την κατάσταση» σημειώνεται.
Οι αντιδράσεις κατά της Μπάριμορ
Η Μπάριμορ ανακοινώθηκε τον Ιούλιο ως οικοδέσποινα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου. Τώρα, λίγες μέρες μετά τις διαμαρτυρίες που έχουν ξεσπάσει για την απόφασή της να αρχίσει ξανά το talk show της στις 18 Σεπτεμβρίου, το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου των ΗΠΑ ανακάλεσε την απόφασή του, χωρίς να ανακοινώσει ποιος θα την αντικαταστήσει.
Διαδηλωτές εξέφρασαν διαμαρτυρίες προς την Ντρου Μπάριμορ, αλλά το Σωματείο Ηθοποιών Αμερικής, SAG-AFTRA σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η επανέναρξη του talk show δεν αποτελεί πλήγμα στους απεργούς.
«Το "The Drew Barrymore Show" παράγεται σύμφωνα με τον Κώδικα Τηλεόρασης Δικτύου που είναι ξεχωριστό συμβόλαιο. Είναι επιτρεπτή εργασία και ο ρόλος της Ντρου ως παρουσιάστριας δεν παραβιάζει τους ισχύοντες κανόνες απεργίας» ανέφερε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προβληματισμός για τα προβλήματα του Starshield
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές θέτουν πρωτίστως ζήτημα διαφθοράς
Η συμβολή των φετινών νικητών στη σύνδεση των ατομικών οικονομικών αποφάσεων με τη συνολική πορεία της οικονομίας
Έλεγε ότι ήταν «νεοναζί που φαντασιωνόταν μαζικές δολοφονίες»
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της, νιώθω απογοήτευση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νεκρός ο δράστης από πυρά κατοίκου που τον καταδίωξε
Τα σχόλια για την πρώτη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο
HARD NEWS: Η αμερικανική πίεση στην Ευρώπη μέσω της ματωμένης Ουκρανίας | Οι μόνιμες αλλαγές στο εμπόριο | Ο παγκόσμιος συναγερμός για την ΤΝ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Τα προηγούμενα σχόλια για τις γυναίκες στα γυμναστήρια
Ο «πιο διάσημος» podcaster του κόσμου στρέφεται εναντίον του προέδρου
Ποιους συγγραφείς θεωρεί πιο ρεαλιστικούς
Κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν και κρέμας τα ερπετά
Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα
Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι και ο ρόλος της Μποτσουάνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.