Κοσμος

Άνδρας ξυλοκόπησε με μπαστούνι 60χρονη γυναίκα στο μετρό της Νέας Υόρκης

Παραμένει ασύλληπτος ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας ξυλοκόπησε με μπαστούνι 60χρονη γυναίκα στο μετρό της Νέας Υόρκης

Νέα Υόρκη: Άνδρας ξυλοκόπησε με μπαστούνι 60χρονη γυναίκα - Παραμένει ασύλληπτος ο δράστης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να ξυλοκοπεί με μπαστούνι μια 60χρονη γυναίκα σε σταθμό του μετρό του Χάρλεμ στη Νέα Υόρκη.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο άνδρας ξυλοκοπεί ανελέητα την άτυχη γυναίκα, η οποία δέχεται περισσότερα από 50 χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Εν τέλει, χάνει τις αισθήσεις της ενώ ο άνδρας συνεχίζει να την χτυπάει ακόμα και αναίσθητη.

Την χτύπησε με ομπρέλα, ξύλινο μπαστούνι και μετά ξεκίνησε να την κλωτσάει

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή τα ξημερώματα. Στα πλάνα που διήρκησαν δύο ολόκληρα λεπτά, ο άνδρας φαίνεται να επιτίθεται στη γυναίκα αρχικά με μια ομπρέλα στη συνέχεια καταφέρνει να της πάρει το ξύλινο μπαστούνι της και να το σπάει πάνω της.

Ακολούθως, άρχισε να την κλωτσάει ενώ σε όλη τη διάρκεια της επίθεσης κανένας εργαζόμενος του μετρό ή επιβάτης δεν παρεμβαίνει ούτε προσπαθεί να τον σταματήσει.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί από την αστυνομία και παραμένει ασύλληπτος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ