- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο χάνει τον κύριο χορηγό του μετά από 28 χρόνια
«Ειλικρινής ευγνωμοσύνη στην Bell για την αταλάντευτη υποστήριξη»
Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο: Χάνει τον κύριο χορηγό του μετά από 28 χρόνια - «Ειλικρινής ευγνωμοσύνη στην Bell για την αταλάντευτη υποστήριξη»
Τέλος στη μακροχρόνια χορηγία της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF) βάζει η Bell Canada τερματίζει σύμφωνα με το Variety.
Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών, κύριος χορηγός από το 1995, δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το TIFF μετά την 48η φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ.
«Η Bell είχε μια καταπληκτική συνεργασία με το TIFF τα τελευταία 28 χρόνια», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Variety. «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας που βοηθάμε να γίνει το TIFF κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός για ταινίες και να υποστηρίξουμε το καναδικό περιεχόμενο και ταλέντο στην παγκόσμια σκηνή».
Στη δήλωση αναφέρεται ότι «νωρίτερα φέτος, αποφασίσαμε ότι το τέλος του 2023 θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθούμε από τη συνεργασία μας με το TIFF και επιλέξαμε να μην ανανεώσουμε τη χορηγία μας για να επενδύσουμε σε άλλες ευκαιρίες που είναι βασικές για την επιχείρησή μας. Είμαστε βέβαιοι ότι το TIFF θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να προβάλλει το κορυφαίο περιεχόμενο στον κόσμο για να ενημερώνει, να εκπαιδεύει και να διασκεδάζει το καλύτερο κοινό στον κινηματογράφο. Είμαστε ευγνώμονες που ήμασταν μέρος όλων αυτών».
Το TIFF εξέδωσε δήλωση σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του με την Bell που έλεγε ότι «τα τελευταία 28 χρόνια, το TIFF και η Bell απολάμβαναν μια ιστορική συνεργασία που συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία των οργανισμών μας. Νωρίτερα φέτος, συμφωνήσαμε αμοιβαία ότι αυτή η συνεργασία θα κλείσει στα τέλη του 2023. Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στην Bell για την αταλάντευτη υποστήριξη, την αφοσίωση και το πνεύμα συνεργασίας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους με νέους τρόπους».
Η παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Σιλβέστερ Σταλόνε «Sly» θα κλείσει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2023 στις 16 Σεπτεμβρίου στο Roy Thomson Hall. Το φεστιβάλ ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.