Κοσμος

Νεκρή σε τροχαίο η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Alexandra Paul

Σώθηκε το μόλις 10 μηνών μωρό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Alexandra Paul
© EPA / HOW HWEE YOUNG

Alexandra Paul: Νεκρή η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ - Το τροχαίο με φορτηγό και η διάσωση του μωρού της

Η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Alexandra Paul ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητό της έπειτα από τροχαίο που προκάλεσε φορτηγό σε δρόμο του Καναδά. 

Η 31χρονη Alexandra Paul βρισκόταν σε ένα από τα επτά οχήματα που χτυπήθηκαν από ένα φορτηγό εκτός ελέγχου, το οποίο διέσχισε μια κατασκευαστική ζώνη στο Melancthon Township, 70 μίλια βόρεια του Τορόντο. Το φορτηγό φέρεται να απέτυχε να επιβραδύνει εγκαίρως πριν χτυπήσει τα αυτοκίνητα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Ο 10 μηνών γιος της Alexandra Paul, ο οποίος βρισκόταν στο καθισματάκι του στο πίσω κάθισμα του αμαξιού, επέζησε από θαύμα από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο παίδων με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του. Η ολυμπιονίκης άφησε την τελευταία της πνοή στον τόπο του δυστυχήματος.

Από το τροχαίο τρεις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ανάμεσά τους ένας 67χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα. Ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον οδηγό του φορτηγού. 

Alexandra Paul - Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Σότσι

Ο Alexandra Paul εκπροσώπησε τον Καναδά μαζί με τον σύντροφό της Μίτσελ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας, όπου το δίδυμο κατέλαβε τη 18η θέση στη διοργάνωση μικτού χορού στον πάγο.

H Paul και ο σύντροφός της ξεκίνησαν μαζί το πατινάζ το 2009, κέρδισαν ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ εφήβων ISU το 2010. Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους κέρδισαν επίσης το χάλκινο μετάλλιο στα εθνικά πρωταθλήματα του Καναδά το 2011, το 2014 και το 2015. Το 2016, το δίδυμο αποσύρθηκε από το καλλιτεχνικό πατινάζ αφού κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο US Classic International.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 και απέκτησε τον μικρό Τσαρλς το 2022. 

Η Alexandra Paul απέκτησε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Όκλαντ στο Ρότσεστερ Χιλς του Μίσιγκαν το 2017. Ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Windsor το 2021, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος του Barriston Law.

Με πληροφορίες από το New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ