Κοσμος

Σάλος στην Ιταλία με υπάλληλο που παρίστανε άγαλμα σε μπουφέ ξενοδοχείου καλυμμένη με σοκολάτα

Η απάντηση της αλυσίδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάλος στην Ιταλία με υπάλληλο που παρίστανε άγαλμα σε μπουφέ ξενοδοχείου καλυμμένη με σοκολάτα

Ιταλία: Υπάλληλος παρίστανε άγαλμα σοκολάτας σε μπουφέ ξενοδοχείου - Η απάντηση της αλυσίδας

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσίευση φωτογραφίας από την ιταλική τοπική εφημερίδα La Nuova Sardegna, στις 15 Αυγούστου, που δείχνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Γκόλφο Αράντσι (Πορτοκαλί Ακτή) να έχει ετοιμάσει μπουφέ και πάνω του να έχει τοποθετηθεί μία νεαρή υπάλληλος με μόνο ένα μπικίνι και την ίδια να είναι καλυμμένη με σοκολάτα.

Η φωτογραφία της κοπέλας διέρρευσε από πελάτη στον λογαριασμό του στο LinkedIn. Ο πελάτης ήταν ο Φεντερίκο Μαζιέρι, διευθυντής εταιρείας με βάση το Μιλάνο, ο οποίος και ζήτησε γραπτώς εξηγήσεις από την αλυσίδα ξενοδοχείων Voi Hotels.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν εξέφρασε στον διευθυντή του ξενοδοχείου την δυσαρέσκειά του εκείνος απάντησε πως πρόκειται για ένα «άγαλμα από σοκολάτα».

Η απάντηση της αλυσίδας ξενοδοχείων Voi Hotels

Για το συμβάν απάντησε μέσω social media η αλυσίδα ξενοδοχείων και ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της και τον ίδιο τον καταγγέλοντα. Αναφέρει, δε, πως θα πάρει άμεσα μέτρα για το εν λόγω επεισόδιο ενώ εγγυήθηκε πως δεν θα γίνει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο.

Μάλιστα, το συμβάν έλαβε μέχρι και πολιτικές διαστάσεις με την Αλεσάντρα Τόντε, αντιπρόεδρο του Κινήματος Πέντε Αστέρων, να καταδικάζει το συμβάν με ανάρτησή της στα social media.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ