Κοσμος

Ίαν Γουάτκινς: Μαχαίρωσαν στη φυλακή τον τραγουδιστή που καταδικάστηκε για παιδοφιλία

Στο νοσοκομείο το πρώην μέλος των Lostprophets - Κρατήθηκε όμηρος από κρατούμενους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ίαν Γουάτκινς: Ο πρώην τραγουδιστής των Lostprophets που καταδικάστηκε το 2013 για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μαχαιρώθηκε στη φυλακή - Είχε κρατηθεί όμηρος.
Φωτογραφία του Ίαν Γουάτκινς που διατέθηκε από την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας στις 26 Νοεμβρίου 2013 © EPA/South Wales Police

Ίαν Γουάτκινς: Ο πρώην τραγουδιστής των Lostprophets που καταδικάστηκε το 2013 για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μαχαιρώθηκε στη φυλακή - Είχε κρατηθεί όμηρος.

Ο Ίαν Γουάτκινς, πρώην τραγουδιστής των Lostprophets, ο οποίος φυλακίστηκε για 29 χρόνια για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, φέρεται να μαχαιρώθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Γουέικφιλντ.

Πληροφορίες του Guardian αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού μαχαιρώθηκε στη φυλακή του δυτικού Γιορκσάιρ.

Μια πηγή είπε στη Mirror ότι είχε συλληφθεί όμηρος από άλλους τρεις κρατούμενους το πρωί του Σαββάτου.

Ένας εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Φυλακών δήλωσε: «Η αστυνομία διερευνά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο στο HMP Wakefield. Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω όσο η αστυνομία ερευνά».

Ίαν Γουάτκινς: Η σύλληψη για σεξουαλικά αδικήματα που σόκαρε τη Βρετανία

Ο Γουάτκινς καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση τον Δεκέμβριο του 2013, καθώς παραδέχτηκε μια σειρά σεξουαλικών αδικημάτων - συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας βιασμού του μωρού ενός θαυμαστή του.

Συνελήφθη μετά την εκτέλεση εντάλματος ναρκωτικών στο σπίτι του στο Πόνιπριντ, στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, όταν κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων και συσκευών αποθήκευσης.

Η ανάλυση του εξοπλισμού αποκάλυψε την εγκληματική δράση του πρώην τραγουδιστή των Lostprophets.

(Με πληροφορίες του Guardian)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ