Κοσμος

Κασκαντέρ σκοτώθηκε μετά από πτώση από τον 68ο όροφο ουρανοξύστη

Πώς κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του κτιρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 30χρονος κασκαντέρ που σκοτώθηκε μετά από πτώση από ουρανοξύστη
© Instagram / Remi Enigma

Remi Lucidi: Νεκρός ο 30χρονος κασκαντέρ - Πτώση από τον 68ο όροφο ουρανοξύστη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος Γάλλος κασκαντέρ, όταν έπεσε από τον 68ο όροφο του Tregunter Tower στο Χονγκ Κονγκ. Ο Remi Lucidi έπεσε από τον ουρανοξύστη τη στιγμή που σκαρφάλωνε και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη πληροφορίες από τις τοπικές αρχές, ο Lucidi έφτασε στο κτίριο γύρω στις 6 μ.μ. και είπε στον φύλακα ασφαλείας ότι θα επισκεπτόταν έναν φίλο του στον 40ο όροφο. Ο υπάλληλος ασφαλείας στη συνέχεια προσπάθησε να συλλάβει τον Lucidi αφού ο υποτιθέμενος φίλος του επιβεβαίωσε ότι δεν τον γνώριζε, αλλά μέχρι ήδη ο κασκαντέρ είχε μπει στο ασανσέρ.

Τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας έδειξαν αργότερα τον Lucidi να φτάνει στον 49ο όροφο και στη συνέχεια να παίρνει και πάλι τις σκάλες για να ανέβει στην κορυφή του κτιρίου. Οι φύλακες που ακολουθούσαν τον Lucidi, βρήκαν την καταπακτή που οδηγεί στον τελευταίο όροφο του κτιρίου ανοιχτή, αλλά εκείνον δεν τον βρήκαν πουθενά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός στις 19:38 μ.μ., όταν χτύπησε το παράθυρο του ρετιρέ του συγκροτήματος, με αποτέλεσμα μια καμαριέρα να καλέσει την αστυνομία. Μία αστυνομική πηγή δήλωσε ότι η αστυνομία πιστεύει ότι ο Lucidi είχε παγιδευτεί έξω από το ρετιρέ και χτυπούσε το παράθυρο για βοήθεια πριν συμβεί το μοιραίο. Η αστυνομία βρήκε την κάμερα του Lucidi στο σημείο και περιείχε βίντεο από άλλες παράτολμες πράξεις του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ