Κοσμος

Τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας διαφημίζουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό

Παρουσίασαν Τούρκους τουρίστες να λένε ότι την λατρεύουν και πως είναι φθηνή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας διαφημίζουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό

Τουρκία: Τηλεοπτικά δίκτυα διαφημίζουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό - Παρουσίασαν Τούρκους τουρίστες να λένε ότι την λατρεύουν και πως είναι φθηνή

Μνεία στην Ελλάδα έκαναν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία διαφήμισαν τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό.

Μάλιστα, παρουσίασαν Τούρκους τουρίστες να λένε ότι την λατρεύουν και πως είναι φθηνή. Να σημειωθεί πως το κόστος για τη βίζα φτάνει τα 100 ευρώ ανά ενήλικα.

Yunanistan'da tatilin maliyeti

Το δελτίο ειδήσεων του SHOW HABER ανέφερε: «Αυξήθηκε το κόστος των διακοπών, όπως υποτιμήθηκε η λίρα και το ταξίδι στο εξωτερικό έγινε όνειρο για πολλούς. Ας δούμε το κόστος ενός ταξιδιού στην Ελλάδα που είναι δίπλα μας. Το ψάξαμε για εσάς. Ο ρεπόρτερ μας ταξίδεψε απο την Κωνσταντινούπολη στη Θάσο. Ας ξεκινήσει ταξίδι μας. Μετά απο περίπου 6 ώρες φτάσαμε στην Κεραμωτή Εδω επιβιβαστήκαμε σε πλοίο. 4 άτομα πληρώσαμε 45 ευρώ και σε μισή ώρα θα είμαστε στη Θάσο».

Ακόμη, στο δελτίο ειδήσεων του SHOW TV ανέφερε: «Συνεχίζεται η περιοδεία της ομάδας του Show Tv στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά πήγαν στις πλαζ και ερεύνησαν τις τιμές απο τα ενοίκια μέχρι και το φαγητό και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. H εικόνα είναι εντυπωσιακή και για κάποιους είναι θρυλική. Βλέπετε υπάρχει μια εικόνα τροπικής παραλίας.

Show Haber ekibi plaj plaj araştırdı

Πεντακάθαρη θάλασσα, παραλίες και υπέροχο ήλιο. Μείναμε ευχαριστημένοι καθώς είναι φιλόξενοι. Εδώ είναι άλλη μια παραλία της Θάσου. Το όνομα της είναι η παραλία Μάρμαρα. Καθώς παίρνει το όνομα απο τα λατομεία μαρμάρου. Εδώ έρχεστε με το αυτοκίνητο σας και για να το παρκάρετε δεν πληρώνετε τίποτα. Εδώ μπορούμε να κάνουμε διακοπές με πιο καλές τιμές σε σχέση με τις τιμές της Αττάλειας και του Τσεσμέ.Εδώ είναι πιο άνετα, πιο φθηνά και πιο ήσυχα. Ενώ στην Αλικαρνασσό ακι στον Τσεσμέ έχει κόσμο. Εδώ υπάρχουν οι ομπρέλες με τις ξαπλώστρες. Πληρώνετε μόλις 15 ευρώ και σας δίνουν και δωρεάν ένα ποτό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ