Κοσμος

Σοκ στην Αυστραλία: Έλληνας ομογενής σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε την κόρη τους

Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αρνούνταν να παραδοθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοκ στην Αυστραλία: Έλληνας ομογενής σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε την κόρη τους

Έλληνας ομογενής στην Αυστραλία συνελήφθη με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του - Εκτός κινδύνου η κόρη τους

Συγκλονίζει την Αυστραλία η δολοφονία ομογενούς από τον σύζυγό της, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται η 22χρονη κόρη τους.

Όλα συνέβησαν το Σάββατο γύρω στη 1:20 μ.μ. στο προάστιο Campbelltown της Νότιας Αυστραλίας. Η 51χρονη Αλεξάνδρα Βεργούλη (Aleksandra Vergulis) και η 22χρονη κόρη της, Ντανιέλα, φέρεται να πήγαιναν φαγητό και ψώνια στον σύζυγο και πατέρα τους, Βασίλη, ο οποίος ζει σε άλλο σπίτι.

Τότε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Βασίλης Βεργούλης άνοιξε πυρ εναντίον τους, την ώρα που βρίσκονταν στην αυλή, σκοτώνοντας τη γυναίκα του και τραυματίζοντας την κόρη του.

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, ο άνδρας στεκόταν πάνω από το σώμα της γυναίκας του όταν περαστικοί την πλησίασαν και προσπάθησαν να της κάνουν ΚΑΡΠΑ.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Βεργούλης έτρεξε και κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι του. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες περικύκλωσαν το σπίτι και μετά από 4 ώρες διαπραγματεύσεων έπεισαν τον άνδρα να παραδοθεί.

Ο Έλληνας ομογενής μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου του ασκήθηκε δίωξη για τη δολοφονία της συζύγου του. Το σπίτι του έγινε «φύλλο και φτερό» από τους αστυνομικούς.

Η 22χρονη Ντανιέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Με πληροφορίες από Sky News Australia, ABC News Australia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ