Κοσμος

Δύο νεκροί και 28 τραυματίες μετά από πυροβολισμούς στη Βαλτιμόρη

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι άκουσαν 20 με 30 πυροβολισμούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναγερμός για πυροβολισμούς στη Βαλτιμόρη
© EPA / JIM LO SCALZO

Βαλτιμόρη: Πυροβολισμοί με πολλά θύματα - Δύο νεκροί - Ασύλληπτοι οι δράστες

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Βαλτιμόρης στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς. Όπως μεταδίδει το CNN, δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ 28 έχουν τραυματιστεί και μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία. Κάποιοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. 

Όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 45 News, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, με έναν αστυνομικό που βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος να έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 29 ανθρώπους που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο. Οι αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για 4 νεκρούς διαψεύστηκαν, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι δύο άνθρωποι έχουν πέσει νεκροί από το επεισόδιο. 

Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το «Brooklyn Day»

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στη νότια Βαλτιμόρη, κοντά στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς, όπου διεξαγόταν μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day». Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 45 News ότι άκουσαν 20 με 30 πυροβολισμούς.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν συλλάβει τον δράστη ή τους δράστες. Ο δήμαρχος της Βαλτιμόρης Μπράντον Σκοτ ​​περιέγραψε το περιστατικό ως «μια απερίσκεπτη, δειλή πράξη που συνέβη εδώ και που άλλαξε οριστικά πολλές ζωές και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ