Κοσμος

Τζέιντεν Σμιθ: Η μητέρα μου μύησε την οικογένειά μας στις ψυχεδελικές ουσίες

Όσα είπε στο συνέδριο Psychedelic Science

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέιντεν Σμιθ: Η μητέρα μου μύησε την οικογένειά μας στις ψυχεδελικές ουσίες
© EPA/CAROLINE BREHMAN

Τζέιντεν Σμιθ: Ο γιος του Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε ότι η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μύησε όλη την οικογένεια στις ψυχεδελικές ουσίες

Στην αποκάλυψη ότι η μητέρα του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, μύησε ολόκληρη την οικογένεια στις ψυχεδελικές ουσίες προχώρησε ο γιος της Τζέιντα και του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ.

«Νομίζω ότι ήταν η μαμά μου, στην πραγματικότητα, που ήταν η πρώτη που έκανε αυτό το βήμα για την οικογένεια. Για πολύ καιρό ήταν η μόνη που έπαιρνε αλλά στη συνέχεια διαδόθηκε μέσα στην οικογένεια και ο καθένας τα χρησιμοποιούσε με τον τρόπο του», είπε στο συνέδριο Psychedelic Science στο Ντένβερ του Κολοράντο την περασμένη εβδομάδα.

Ο ίδιος ο Τζέιντεν λέει ότι με τη χρήση τους κατάφερε να εμβαθύνει στις σχέσεις του με την αδελφή του, Γουίλοου και τον ετεροθαλή αδελφό του, Τρέι. «Τα αδέλφια μπορούν να διαφωνούν τόσο πολύ και να τσακώνονται τόσο πολύ, και ο Θεός ξέρει ότι εγώ και τα αδέλφια μου έχουμε τσακωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά το επίπεδο της αγάπης και της ενσυναίσθησης που ένιωσα για αυτούς μέσα από τις ψυχεδελικές εμπειρίες ήταν κάτι που είναι βαθύ και όμορφο», ανέφερε.

Jaden Smith Says Mom Jada Pinkett Smith Introduced Him to Psychedelics | E! News

Η μάχη της Τζέιντα με την κατάθλιψη

Η Τζέιντα είχε μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία της σε ένα επεισόδιο του Red Table Talk τον Νοέμβριο του 2021.

«Πάλευα με την κατάθλιψη για τόσο πολύ καιρό. Και το θέμα με τα φυτικά φάρμακα είναι ότι σε βοηθούν να αισθανθείς καλύτερα, αλλά λύνουν και τα προβλήματα του πώς έφτασες εκεί εξ αρχής», είχε πει χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: Πρόσθεσε ακόμα ότι όσοι θέλουν να πάρουν τέτοιες ουσίες θα πρέπει να συμβουλευτούν ειδικό πριν κάνουν το βήμα. «Πρέπει να θέλετε πραγματικά να το κάνετε, αυτό δεν είναι για παιχνίδι. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολες καταστάσεις. Είναι πολύ θεραπευτικά και έχει αλλάξει τη ζωή μου».

Σημειώνεται ότι τα ψυχεδελικά ναρκωτικά εξακολουθούν να είναι παράνομα στην πλειονότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, με μόνο το Κολοράντο και το Όρεγκον να τα νομιμοποιούν εν μέρει. Στο Κολοράντο, τα μαγικά μανιτάρια είναι νόμιμα για ψυχαγωγική χρήση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ