Κοσμος

SUV παραβίασε το «κόκκινο» και σκότωσε πέντε κοπέλες στη Μινεάπολις των ΗΠΑ

Ο δράστης φέρεται να είναι γιος πολιτικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SUV παραβίασε το «κόκκινο» και σκότωσε πέντε κοπέλες στη Μινεάπολις των ΗΠΑ

ΗΠΑ: SUV παραβίασε το «κόκκινο» και σκότωσε πέντε κοπέλες - Ο δράστης φέρεται να είναι γιος πολιτικού

Το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας στη Μινεάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών προκαλεί σοκ καθώς καταγράφει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη την Παρασκευή το βράδυ, όπου πέντε νεαρά κορίτσια ηλικίας 17 έως 20 ετών έχασαν τη ζωή τους.

Ένα SUV αγνόησε ένα κόκκινο φανάρι και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαρές. Τα κορίτσια είχαν βγει σε εμπορικό κέντρο ενόψει ενός φιλικού γάμου και ήταν οι Σαμπιρίν Αλί (17 ετών), Σάρα Γκεσάντε (20 ετών), Σάλμα Αμπντικαντίρ (20 ετών), Σαγκάλ Χέρσι (19 ετών) και Σιχάμ Αντάμ (19 ετών).

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο 27χρονος Ντέρικ Τζον Τόμπσον, ο οποίος φέρεται να είναι γιος πολιτικού και υπερέβη το όριο ταχύτητας κατά 64 χλμ/ώρα, προσπάθησε να διαφύγει αλλά αργότερα συνελήφθη.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις Αρχές, από τον οδηγό του SUV είχε αφαιρεθεί μέχρι τον Μάρτιο το δίπλωμα κυκλοφορίας καθώς είχε καταδίκες για οδήγηση χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός
Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός

Όταν το κριτήριο για την τέχνη είναι η στάση του καλλιτέχνη απέναντι στα προβλήματα της διεθνούς συγκυρίας, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για διαγωνισμό τραγουδιού

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.