Κοσμος

Απίστευτες εικόνες στις ΗΠΑ: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου μετά από φωτιά

Δεν υπήρξαν θύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ:Κατάρρευση αυτοκινητοδρόμου λόγω πυρκαγιάς
© EPA/PHILADELPHIA FIRE DEPARTMENT

ΗΠΑ: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου στη Φιλαδέλφεια, μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο

Τμήμα του αμερικανικού αυτοκινητοδρόμου I-95, εκ των σημαντικότερων του ανατολικού τμήματος των HΠΑ, κατέρρευσε στη Φιλαδέλφεια έπειτα από πυρκαγιά, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού και την κατάρρευση τεσσάρων λωρίδων της κυκλοφορίας επάνω σε δευτερεύοντα δρόμο που βρίσκεται κάτω από τον I-95, στο σημείο της πυρκαγιάς.

I-95 collapses in Philadelphia following tanker truck fire

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν επί τόπου για να αντιμετωπίσουν μεγάλη πυρκαγιά που προερχόταν από όχημα που βρισκόταν κάτω από τον αυτοκινητόδρομο. Σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, επρόκειτο για βυτιοφόρο όχημα που ανεφλέγη.

Ο Ντομινίκ Μιρέλες, ο διευθυντής του γραφείου Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της πόλης, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι ανησυχούν για τις πιθανές επιπτώσεις του ατυχήματος στο περιβάλλον.

Ο αυτοκινητόδρομος I-95 είναι ένας βασικός άξονας της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, μήκους άνω των 3.000 χιλιομέτρων, που συνδέει το βορειανατολικό άκρο της χώρας με το Μαϊάμι.

Η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου οκτώ λωρίδων έχει διακοπεί λόγω ανησυχιών για την δομική ακεραιότητα των υπόλοιπων λωρίδων προς τα νότια. Ο αυτοκινητόδρομος αναμένεται να παραμείνει κλειστός επί πολλές εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της Φιλαδέλφειας κάλεσε τους ταξιδιώτες να αποφύγουν την περιοχή και να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές σε ένα tweet το πρωί της Κυριακής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ