- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Καταγγελίες των δικηγόρων του Ντόναλντ Τραμπ για τον χειρισμό της υπόθεσης «Μαρ-α-Λάγκο»
Τι ανέφεραν στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Ντόναλντ Τραμπ: Καταγγελίες των δικηγόρων του για τον χειρισμό της υπόθεσης «Μαρ-α-Λάγκο» - Τι ανέφεραν στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Οι δικηγόροι του Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν με κορυφαίους αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ την Πέμπτη για να διαμαρτυρηθούν για την «κακή συμπεριφορά» εναντίον του όσο ερευνόνταν οι χειρισμοί του πρώην Αμερικανού προέδρου στα έγγραφα εθνικής ασφάλειας της υπόθεσης Μαρ-α-Λάγκο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι δικηγόροι του Τραμπ Τζιμ Τράστι, Τζον Ρόουλι και Λίντσεϊ Χάλιγκαν, οι οποίοι μίλησαν με τον ειδικό σύμβουλο Τζακ Σμιθ, ο οποίος ηγείται της έρευνας και έναν ανώτερο υπάλληλο καριέρας του αναπληρωτή γενικού εισαγγελέα, δήλωσε το ένα πρόσωπο.
Οι δικηγόροι του Τραμπ ανέπτυξαν μια γενική επιχειρηματολογία σχετικά με το γιατί δεν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες στον Τραμπ για την υπόθεση των εγγράφων του Μαρ-α-Λάγκο και υπέδειξαν ότι ορισμένοι εισαγγελείς που εργάζονται υπό τον ειδικό σύμβουλο Τζακ Σμιθ προέβησαν σε «παραβάσεις καθήκοντος».
Οι ακριβείς ισχυρισμοί δεν είναι σαφείς, αλλά οι δικηγόροι του Τραμπ εδώ και εβδομάδες παραπονέθηκαν κατ' ιδίαν ότι ο Τζέι Μπρατ, ο επικεφαλής του τμήματος αντικατασκοπείας και κατασκοπείας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, προσπάθησε να παρακινήσει έναν μάρτυρα να επιβεβαιώσει κάτι που είχε αρχικά αρνηθεί.
Οι καταγγελίες αυτού του είδους καταλήγουν στον ειδικό εισαγγελέα και είναι απίθανο να καθυστερήσουν την ποινική έρευνα.
Η συνάντηση αυτή έρχεται εβδομάδες αφότου οι δικηγόροι του Τραμπ ζήτησαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης συνάντηση με τον υπουργό, Μέρικ Γκάρλαντ, για να εκφράσουν παράπονα σχετικά με την «άδικη μεταχείριση του Τραμπ» όσον αφορά τον χειρισμό απόρρητων εγγράφων σε σύγκριση με άλλους πρώην προέδρους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πόλεμος των drones και τα γεωπολιτικά παιχνίδια πάνω από το μέτωπο
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσπεράσει επίσης την Ιαπωνία
Γιατί το πρόσωπο αυτής της γυναίκας κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο ποντίφικας παρέμεινε στο χειρουργείο περίπου τρεις ώρες - Αφαίρεσαν τον κάτω λοβό του δεξιού πνεύμονα
Έρευνα για τα έργα και τις ημέρες της στην Αθήνα
Αν οι Βρετανοί θέλουν να κρατήσουν και να κάνουν κουμάντο στα κομμάτια του Παρθενώνα μπορούν να το κάνουν. Αλλά ας μην προσποιούνται ότι αυτό είναι κάποιο αναμφισβήτητο δικαίωμά τους
Εκατομμύρια Ινδονήσιοι ζουν αντιμέτωποι με πυκνό καπνό και ένα αποπνικτικό, πορτοκαλί νέφος που θυμίζει σκηνικό αποκάλυψης
Ο Τραμπ αρνείται ότι έχει διακόψει την ανταλλαγή πληροφορίων με το Κίεβο
Τι αναφέρουν οι Αρχές
Καταρρέει μέσα σε δευτερόλεπτα
Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία: ανάπτυξη και προκλήσεις
Πίεση στον Τραμπ να τελειώσει τον πόλεμο
H Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή συνείδηση και οι ευρωβουλευτές που θέλουν να βάλουν μπουρλότο στο Ευρωκοινοβούλιο
Η AfD και η αριστερή BSW ψήφισαν από κοινού
Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη
«Είναι κρίμα που χάνουμε έναν ισχυρό εταίρο»
Στο επίκεντρο το κόστος των σπουδών και η επένδυση Κούσνερ
Ο εφιάλτης για το οικονομικό σχέδιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Από τον καυγά προκλήθηκε το τραύμα στο κεφάλι του Diddy με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.