- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπέκυψε στα τραύματά της ακόμη μια μαθήτρια από το mass shooting στο Βελιγράδι
Ο δράστης την είχε πυροβολήσει στο κεφάλι
Σερβία: Πέθανε κορίτσι που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι σε σχολείο κατά το επεισόδιο με τους μαζικούς πυροβολισμούς της 3ης Μαΐου στο Βελιγράδι
Ένα κορίτσι που πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά το επεισόδιο με τους μαζικούς πυροβολισμούς σε σχολείο στο Βελιγράδι στις 3 Μαΐου πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Σερβίας.
«Παρά το επείγον χειρουργείο και τη φροντίδα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, η ασθενής που είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι κατά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο σχολείο 'Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ' πέθανε», ανέφερε το υπουργείο.
Στις 3 Μαΐου, 13χρονος πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ μαθητές και φύλακα του σχολείου στο πρώτο περιστατικό μαζικών δολοφονιών σε σχολείο στη Σερβία.
Μόλις μία ημέρα αργότερα, 21χρονος πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 14 με αυτόματο όπλο. Και οι δύο δράστες παραδόθηκαν στην αστυνομία.
Οι δύο μαζικές δολοφονίες προκάλεσαν οργή στους πολίτες σε όλη τη Σερβία που κατέβηκαν σε διαδηλώσεις απαιτώντας την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών και του επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας, καθώς και απαγόρευση προβολής βίαιου περιεχομένου σε τηλεοπτικούς σταθμούς.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.