- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ τα «έβαλε» με την Άμπερ Χερντ
Τι είπε στην σπάνια εξoμολόγησή της
Τζόνι Ντεπ: Η πρώτη του σύζυγος μίλησε με σκληρά λόγια για την Άμπερ Χερντ
Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Λόρι Άλισον, μίλησε με σκληρά λόγια για την ηθοποιό, Άμπερ Χερντ ένα χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη του πρώην ζευγαριού για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η Άλισον παντρεύτηκε τον διάσημο ηθοποιό το 1983, όταν εκείνη ήταν 25 ετών και εκείνος 20. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα επικαλούμενοι «αγεφύρωτες διαφορές».
«Την είχα γνωρίσει στο παρελθόν, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του. Φαινόταν πολύ καλή και ήταν πανέμορφη, πως να μην την αγαπήσει κανείς;», είπε η Λόρι Άλισον μιλώντας στο podcast «Popcorned Planet» όταν κλήθηκε να πει την γνώμη της για την ηθοποιό την οποία ούτε μία φορά δεν κατονόμασε.
«Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός άκουγα διάφορα γι' αυτήν και εκείνος δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος. Δεν τον έβλεπα συχνά, οπότε δεν μπορώ να πω πραγματικά. Αυτό όμως που με επηρέασε περισσότερο ήταν αυτά που είπε στο δικαστήριο. Ξέσπασα σε κλάματα αρκετές φορές επειδή ένιωθα πραγματικά άσχημα γι' αυτόν», ανέφερε.
«Νόμιζα ότι θα τον διέλυε, ίσως και όχι, αλλά μου ράγισε την καρδιά που κάποιος μπορούσε να του το κάνει αυτό».
Johnny Depp's first wife Lori brands Amber Heard 'horrific' in rare interview https://t.co/x1Up6smhdj pic.twitter.com/DCZ3vVZf1U
— Daily Mail Online (@MailOnline) April 12, 2023
Αναφερόμενη στη σχέση τους στο παρελθόν και τον χαρακτήρα του ηθοποιού, δήλωσε: «Είναι πραγματικά γενναιόδωρος. Έχει τη μεγαλύτερη καρδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Τον αγαπώ αδιανόητα και μου φαίνομαι ανόητη, όταν σκέφτομαι αυτόν, το μέλλον του και το παρελθόν μας. Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για εκείνον κι ελπίζω να νιώθει κι αυτός έτσι για μένα. Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για αυτόν; Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για όλους, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Κάνει κανονικά λάθη, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι, αλλά και πάλι είναι γενναιόδωρος, ευγενικός και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ σε ένα δωμάτιο μαζί του, γιατί μου αρέσει να του δίνω αγκαλιές».
Όπως είπε αργότερα, γνωρίζοντας τον Τζόνι Ντεπ όλα αυτά τα χρόνια, ξέρει ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός, που επιλέγει την ιδιωτικότητά του. Ήταν λοιπόν, πολύ σκληρό για εκείνον να εκτίθεται δημόσια στο δικαστήριο.
«Είναι πολύ κλειστός, γι' αυτό κι εγώ δεν δίνω συνεντεύξεις. Και νομίζω ότι το να βγει και να μιλήσει μέσα από την ψυχή του ήταν το μόνο που έπρεπε πραγματικά να κάνει. Νόμιζα ότι ή θα ήταν ένα επικό ναυάγιο ή θα πήγαινε πολύ καλά», σχολιάζει η Λόρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Η ιστορική κόντρα με τον Ζακ Σιράκ
Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λιλ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή
Η δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Το Νέο Δελχί «υποστηρίζει κάθε ειρηνευτική προσπάθεια για τον σκοπό αυτό»
Ποιος είναι ο Γιόργκεν Φένεκ
Έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος μέχρι και την ημέρα της κηδείας
Γιατί ανησυχούν οι αγορές
Τα βαγόνια ευτυχώς σταμάτησαν σε σημείο όπου δεν βρίσκονται σε ανάποδη θέση
Η αξία των οποίων κυμαίνεται από 20 έως 10.000 ευρώ
Το Ιράν χαρακτήρισε την ανάρτηση «γελοία»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά από τον τεχνολογικό κολοσσό να ακολουθήσει το παράδειγμα της Google μετά το διάταγμά του
Καταγγελίες για υποκλοπή και «άδειασμα» τραπεζικών λογαριασμών
Την πολιτική του επιβίωση φοβάται ο Ρώσος πρόεδρος αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τερματιστεί χωρίς νίκη της Μόσχας
Προτίμησε μια ταπεινωτική τιμωρία από το να παραδοθεί στην αστυνομία
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.