Κοσμος

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ τα «έβαλε» με την Άμπερ Χερντ

Τι είπε στην σπάνια εξoμολόγησή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ τα «έβαλε» με την Άμπερ Χερντ
© EPA/HANNAH MCKAY

Τζόνι Ντεπ: Η πρώτη του σύζυγος μίλησε με σκληρά λόγια για την Άμπερ Χερντ

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Λόρι Άλισον, μίλησε με σκληρά λόγια για την ηθοποιό, Άμπερ Χερντ ένα χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη του πρώην ζευγαριού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Άλισον παντρεύτηκε τον διάσημο ηθοποιό το 1983, όταν εκείνη ήταν 25 ετών και εκείνος 20. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα επικαλούμενοι «αγεφύρωτες διαφορές».

«Την είχα γνωρίσει στο παρελθόν, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του. Φαινόταν πολύ καλή και ήταν πανέμορφη, πως να μην την αγαπήσει κανείς;», είπε η Λόρι Άλισον μιλώντας στο podcast «Popcorned Planet» όταν κλήθηκε να πει την γνώμη της για την ηθοποιό την οποία ούτε μία φορά δεν κατονόμασε.

«Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός άκουγα διάφορα γι' αυτήν και εκείνος δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος. Δεν τον έβλεπα συχνά, οπότε δεν μπορώ να πω πραγματικά. Αυτό όμως που με επηρέασε περισσότερο ήταν αυτά που είπε στο δικαστήριο. Ξέσπασα σε κλάματα αρκετές φορές επειδή ένιωθα πραγματικά άσχημα γι' αυτόν», ανέφερε.

«Νόμιζα ότι θα τον διέλυε, ίσως και όχι, αλλά μου ράγισε την καρδιά που κάποιος μπορούσε να του το κάνει αυτό».

Αναφερόμενη στη σχέση τους στο παρελθόν και τον χαρακτήρα του ηθοποιού, δήλωσε: «Είναι πραγματικά γενναιόδωρος. Έχει τη μεγαλύτερη καρδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Τον αγαπώ αδιανόητα και μου φαίνομαι ανόητη, όταν σκέφτομαι αυτόν, το μέλλον του και το παρελθόν μας. Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για εκείνον κι ελπίζω να νιώθει κι αυτός έτσι για μένα. Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για αυτόν; Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για όλους, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Κάνει κανονικά λάθη, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι, αλλά και πάλι είναι γενναιόδωρος, ευγενικός και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ σε ένα δωμάτιο μαζί του, γιατί μου αρέσει να του δίνω αγκαλιές».

Όπως είπε αργότερα, γνωρίζοντας τον Τζόνι Ντεπ όλα αυτά τα χρόνια, ξέρει ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός, που επιλέγει την ιδιωτικότητά του. Ήταν λοιπόν, πολύ σκληρό για εκείνον να εκτίθεται δημόσια στο δικαστήριο.

«Είναι πολύ κλειστός, γι' αυτό κι εγώ δεν δίνω συνεντεύξεις. Και νομίζω ότι το να βγει και να μιλήσει μέσα από την ψυχή του ήταν το μόνο που έπρεπε πραγματικά να κάνει. Νόμιζα ότι ή θα ήταν ένα επικό ναυάγιο ή θα πήγαινε πολύ καλά», σχολιάζει η Λόρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY