Κοσμος

Έκλεισαν ζωντανή 36χρονη σε τάφο στη Βραζιλία - Πώς βγήκε μετά από 10 ώρες

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη διάσωση της γυναίκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάφος σε νεκροταφείο
© Unsplash / Nick Fewings

Βραζιλία: Η διάσωση 36χρονης από τάφο - Η καταγγελία για απαγωγή και το πιθανό κίνητρο πίσω από την πράξη

Μια 36χρονη γυναίκα στη Βραζιλία βγήκε ζωντανή από τάφο κοιμητηρίου της Πολιτείας Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία σχεδόν 10 ώρες μετά τη στιγμή που άγνωστοι την έκλεισαν στον θάλαμο

Σύμφωνα με το AFP, συναγερμός σήμανε την Τρίτη από τους υπαλλήλους του δημοτικού νεκροταφείου του Βισκόντε ντο Ρίο Μπράνκο, που είδαν ίχνη αίματος κοντά σε μια ταφική κρύπτη. Ο θάλαμος είχε σφραγιστεί πρόσφατα με τούβλα και τσιμέντο. «Οι αστυνομικοί άκουσαν εκκλήσεις για βοήθεια, τρύπησαν τον τοίχο και έβγαλαν μια γυναίκα, τραυματισμένη στο κεφάλι και τα χέρια», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας. 

Οι δράστες έθαψαν ζωντανή τη γυναίκα σε αυτήν την κρύπτη, σε μια κατασκευή που δίνει τη δυνατότητα ενταφιασμού των νεκρών σε θαλάμους πάνω από το επίπεδο του εδάφους. Η αστυνομία εκτιμά ότι την είχαν κλείσει εκεί από το προηγούμενο βράδυ, για λόγους εκδίκησης. 

Ύποπτοι για το περιστατικό είναι δύο άτομα ηλικίας 20 και 22 ετών, τα οποία αναζητούνται από τις αρχές. 

Ο αστυνομικός επιθεωρητής που έχει αναλάβει την έρευνα, ο Ντιέγκο Κάντιαν Άλβες, είπε ότι επρόκειτο πιθανότατα για «εκδίκηση» από τα μέλη μιας συμμορίας που δραστηριοποιείται στο λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι δύο μασκοφόροι μπήκαν στο σπίτι της και την απήγαγαν, αφού χτύπησαν τον σύζυγό της. Η 36χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της υγείας της «βελτιώνεται». 

MULHER é salva pela POLÍCIA após ser ENTERRADA VIVA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ