Κοσμος

Αστυνομικοί σκότωσαν ζέβρα που τους επιτέθηκε (βίντεο)

Η αιτία για τη συμπεριφορά της παραμένει ασαφής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οχάιο: Αστυνομικοί σκότωσαν ζέβρα που τους επιτέθηκε (Βίντεο)
© WBNS/OHIO

HΠΑ: Οχάιο: Αστυνομικοί σκότωσαν ζέβρα που τους επιτέθηκε 

Η αστυνομία του Οχάιο πυροβόλησε θανάσιμα μια ζέβρα αφού δάγκωσε τον ιδιοκτήτη της στο χέρι και συνέχισε να είναι επιθετική απέναντι στους αστυνομικούς. Οι αρχές βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο έδαφος σε ένα χωράφι, τραυματισμένο στο χέρι που ωστόσο δεν είχε αποκοπεί, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ένας αστυνομικός προσπάθησε να εμποδίσει τη ζέβρα απ′ το να φτάσει στον άνδρα παρκάροντας το περιπολικό ανάμεσα στον τραυματία και το εξαγριωμένο ζώο - αλλά η ζέβρα όρμησε στην πόρτα του οδηγού, σύμφωνα με αναφορά του γραφείου του σερίφη της κομητείας Πίκαγουεϊ που έλαβε το BBC.

Ο αξιωματικός είπε ότι στη συνέχεια χρησιμοποίησε την κόρνα και την σειρήνα του για να προσπαθήσει να τρομάξει τη ζέβρα και να βοηθήσει τον τραυματία, δίχως όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Το υλικό κάμερας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη δείχνει τη ζέβρα να επιτίθεται στους αστυνομικούς προτού ένας την πυροβολήσει, αναφέρει o τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WBNS.

Η αιτία για τη συμπεριφορά της ζέβρας παραμένει ασαφής, αλλά οι αρχές είπαν ότι μπορεί να προσπαθούσε να προστατεύσει τις υπόλοιπες θηλυκές ζέβρες στο ίδιο χωράφι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι αρχές λένε ότι αναμένεται να αναρρώσει.

Πηγή: BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ