Κοσμος

Ο Χάρι Στάιλς θα πρέπει να λάβει μέρος στην απογραφή της Νέας Ζηλανδίας

Θα πληρώσει πρόστιμο αν δεν συμμετέχει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Harry Styles
Harry Styles © EPA

Νέα Ζηλανδία: Ο Χάρι Στάιλς θα πρέπει να λάβει μέρος στην απογραφή της χώρας για το 2023 - Θα πληρώσει πρόστιμο αν δεν συμμετέχει

Ο Χάρι Στάιλς θα πρέπει να λάβει μέρος στην απογραφή της Νέας Ζηλανδίας το 2023, η οποία έχει ως στόχο να αποτυπώσει τη χώρα όπως ήταν την ίδια νύχτα που έγινε το μοναδικό του σόου στη χώρα.

Η απογραφή διεξάγεται κάθε πέντε χρόνια και απαιτεί από όλους τους κατοίκους της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών από το εξωτερικό, να λάβουν μέρος. Φέτος τυχαίνει να διεξάγεται τη νύχτα της συναυλίας του Βρετανού ποπ σταρ στο Όκλαντ στις 7 Μαρτίου.

Εκπρόσωπος της ομάδας απογραφής της κυβέρνησης της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσε στον Guardian την Παρασκευή ότι ο Στάιλς θα πρέπει να λάβει μέρος. Όποιος δεν συμμετέχει ή παρέχει ψευδείς ή ελλιπείς πληροφορίες μπορεί να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 2.000 NZ$ (1.830 A$, 1.037 λίρες).

Στο Twitter, ο λογαριασμός της απογραφής του 2023 επιβεβαίωσε επίσης σε έναν ερωτώντα χρήστη ότι απαιτεί από όλους όσους βρίσκονται στη χώρα να παρέχουν τα στοιχεία τους - συμπεριλαμβανομένων «τουριστών, επισκεπτών και πρώην μελών των One Direction».

Στη συνέχεια, ο λογαριασμός μοιράστηκε μια «καλλιτεχνική αποτύπωση» του Στάιλς να συμπληρώνει το έντυπο απογραφής του, «αποτυπωμένη με αγάπη σε φούξια χρώμα στο Microsoft Paint».

Ο Στάιλς θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που κυμαίνονται από τα μέλη του νοικοκυριού του μέχρι τις συνήθειες του καπνίσματος και το εισόδημά του. Η απογραφή του 2023 θα συλλέξει επίσης για πρώτη φορά πληροφορίες σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλική ταυτότητα. Όλες οι απαντήσεις που θα δοθούν είναι εμπιστευτικές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ