Κοσμος

15χρονος πέταξε σε τσιμεντένιο πεζοδρόμιο μικρότερο μαθητή με λαβή WWE

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ανήλικου δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15χρονος πέταξε σε τσιμεντένιο πεζοδρόμιο μικρότερο μαθητή με λαβή WWE

ΗΠΑ: 15χρονος πέταξε σε τσιμεντένιο πεζοδρόμιο μικρότερο μαθητή με λαβή WWE - Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ανήλικου δράστη

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν 15χρονο μαθητή να σηκώνει και να πετάει με δύναμη με λαβή WWE στο πεζοδρόμιο έναν μικρότερο σε ηλικία μαθητή.

Ειδικότερα, όπως έχει γνωστοποιηθεί από τις Αρχές και τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης φοιτεί στο σχολείο Cosgrove και το θύμα είναι μόλις 11 ετών.

«Προφανώς και πρόκειται για ένα σοκαριστικό βίντεο και γι' αυτό προχωρήσαμε άμεσα στην έναρξη έρευνας για το τι οδήγησε στο συγκεκριμένο περιστατικό» δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

«Είμαστε όλοι γονείς και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά αυτή την πράξη βίας. Χωρίς αμφιβολία θα στηρίξουμε κάθε αυστηρή πειθαρχική συνέπεια που θα υπάρξει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ανήλικου δράστη. Προς το παρόν, ο μαθητής έχει αποβληθεί από το σχολείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ