Κοσμος

Έγκυος απέβαλε όταν Γάλλος κωμικός υπό την επήρεια κοκαΐνης προκάλεσε δυστύχημα

Είχε προηγουμένως διοργανώσει σε βίλα μια γιορτή οργίων, με 4 άνδρες νεαρής ηλικίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιέρ Παλμάντ: Προκάλεσε τροχαίο μετά από όργια με κοκαΐνη – Νεκρό το έμβρυο της εγκύου που τραυμάτισε
© Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images/Ideal Image

Πιέρ Παλμάντ: Προκάλεσε τροχαίο μετά από όργια με κοκαΐνη 

Ο Γάλλος κωμικός Πιερ Παλμάντ υπό την επήρεια κοκαΐνης και φαρμάκων προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο μια έγκυος γυναίκα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, είχε προηγουμένως διοργανώσει σε βίλα μια γιορτή οργίων, με 4 άνδρες νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με το δίκτυο BFMTV, Ο Πιερ Παλμάντ διασκέδαζε για περισσότερες από 24 ώρες στο σπίτι του, συντροφιά με τέσσερις νέους ανθρώπους, πριν το τραγικό δυστύχημα, και τα ναρκωτικά που είχε καταναλώσει ανήκουν στον τύπο των «chemsex» ουσιών.

Ο όρος «chemsex» προκύπτει από τις λέξεις chemicals (χημικές ουσίες) και sex και αναφέρεται στην πρακτική της χρήσης ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια σεξουαλικών δραστηριοτήτων, με στόχο να γίνουν πιο έντονες και με μεγαλύτερη διάρκεια.

«Μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές αυτής της πρακτικής είναι η διοργάνωση οργίων, στα οποία καταναλώνονται διάφοροι τύποι ναρκωτικών», αναφέρει μια μελέτη του οργανισμού Enipse. Αυτά τα ναρκωτικά περιλαμβάνουν συνήθως μεθαμφεταμίνη, καθινόνες και ουσίες τύπου GHB. Οι επιπτώσεις από τη χρήση αυτών των ουσιών είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της σεξουαλικής επιθυμίας, όπως ο περιορισμός της ανάγκης για ύπνο ή φαγητό.

Ο Γάλλος ηθοποιός φαίνεται ότι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο αμάξι, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και η έγκυος γυναίκα με το 6χρονο παιδί της. Σημειώνεται πως και οι δύο νοσηλεύονται, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Αυτή την Κυριακή, έγινε έρευνα στο σπίτι του καλλιτέχνη που βρίσκεται στο Cély-en-Bière, ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό τι ακριβώς βρήκαν οι ερευνητές, αλλά πιθανότατα έψαχναν για ναρκωτικά, καθώς και για στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν τις δραστηριότητες του ηθοποιού πριν από το τροχαίο.

Ο Πιερ Παλμάντ την στιγμή της σύγκρουσης συνοδευόταν από δύο επιβάτες και κατευθυνόταν προς ένα κοντινό σούπερ μάρκετ για να αγοράσει φαγητό.

Ο διάσημος κωμικός είχε ήδη καταδικαστεί το 2019 σε πρόστιμο 1.500 ευρώ για χρήση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ μετά το δραματικό τροχαίο κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

To 2021 o γνωστός κωμικός δήλωνε στο ραδιόφωνο Europe 1 ότι βρισκόταν σε στάδιο αποθεραπείας από τα ναρκωτικά.

«Δεν ήξερα όταν ήμουν 20 ετών ότι πρόκειται για ασθένεια, νόμιζα ότι διασκέδαζα. Κατάλαβα στα 30 μου ότι επρόκειτο για δηλητήριο. Στα 40 μου είχα πλέον πεισθεί ότι ήμουν κοκαϊνομανής και ότι πήγαινα στον τοίχο. Πάνε πολλά χρόνια που προσπαθώ να σταματήσω». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ