Κοσμος

Γυναίκα στη Βραζιλία έφερε στον κόσμο μωρό βάρους 7,25 κιλών (βίντεο)

Πήρε το παρατσούκλι «bebe gigante»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραζιλία: Γυναίκα έφερε στον κόσμο μωρό βάρους 7.25 κιλών (βίντεο)
© Unsplash

Βραζιλία: Γυναίκα έφερε στον κόσμο μωρό βάρους 7,25 κιλών

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 7,25 κιλών. Πρόκειται για την Κλεντιάνε Σάντος ντος Σάντο,27 ετών, η οποία γέννησε το έκτο παιδί της πριν λίγες ημέρες και παραδέχεται πως δεν περίμενε «μια τέτοια έκπληξη».

Tο μωρό παρακολουθείται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, σύμφωνα με την εφημερίδα «O Globo», ενώ ο μικρός έχει αρχίσει ήδη να θηλάζει. «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του νοσοκομείου Πάντρε Κολόμπο» δήλωσε η μητέρα, αναφερόμενη στη φροντίδα που λαμβάνει από το προσωπικό.

Το νεογέννητο, που έχει λάβει το ψευδώνυμο «bebê gigante» (γιγαντιαίο μωρό) από τους χρήστες των social media, πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί στην πολιτεία Παρίντινς, ανέφερε η ίδια εφημερίδα, επικαλούμενη το κρατικό υπουργείο Υγείας.

Το νοσοκομείο έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να βοηθήσει τους γονείς καθώς ανακάλυψαν ότι τα ρούχα που αγόρασαν δεν ταιριάζει στο παιδί. Η κοινωνική υπηρεσία της μονάδας συγκεντρώνει πάνες μεγέθους Extra G και βρεφικά ρούχα μεταξύ 9 μηνών και 1 έτους.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Εγκυμοσύνης, η πλειονότητα των μωρών που γεννιούνται στον ένατο μήνα ζυγίζουν μεταξύ 2,7 και 4 κιλών.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ