Κοσμος

Ένα τριάχρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων στο Παρίσι

Ερευνώνται οι συνθήκες του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρίσι: Τραγωδία με 3χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο πλυντήριο ρούχων
© Unsplash

Παρίσι: 3χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο πλυντήριο ρούχων

Έρευνα για τα αίτια του θανάτου ενός τρίχρονου κοριτσιού, που βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων, ξεκίνησε η εισαγγελία του Παρισιού.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του θανάτου του παιδιού το οποίο εντοπίστηκε στο βορειοανατολικό Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης. Μια ειδική μονάδα για την προστασία των ανηλίκων ηγείται της έρευνας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.


Όλα συνέβησαν στο διαμέρισμα της οικογένειας. Ο πατέρας μαζί με ένα από τα τέσσερα αδέλφια της αντίκρισαν τη φρικτή εικόνα. Το παιδί ήταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση όταν εντοπίστηκε. Οι διασώστες την απεγκλώβισαν αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Εκ πρώτης όψεως, το παιδί δεν έφερε σημάδια από χτυπήματα» είπε αστυνομική πηγή στο BFMTV.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία. «Αλλά πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί, για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Δεν ξέρουμε καθόλου τι έγινε. Προφανώς δεν έφερε ίχνη ξυλοδαρμού. Η αυτοψία θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα» αναφέρει πηγή.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα, ηλικίας 48 ετών, η πόρτα του πλυντηρίου ήταν κλειστή την ώρα που τη βρήκαν. 

Η εισαγγελία, πάντως, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ούτε επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Parisien» σύμφωνα με το οποίο το παιδί βρέθηκε ζωντανό στο πλυντήριο ρούχων από τον πατέρα του και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας και πέθανε σε μονάδα επείγουσας περίθαλψης μία ώρα αργότερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ