Κοσμος

Ποδοπάτημα σε βρετανικά σούπερ μάρκετ για «ενεργειακό ποτό» influencers (βίντεο)

Η τιμή του ξεκινά από 20 λίρες. Σούπερ μάρκετ όμως το διέθεσε προς 1,99.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία: Μάχη σώμα με σώμα σε σούπερ μάρκετ για «ενεργειακό ποτό influencers»
© Instagram

Βρετανία: Μάχη σώμα με σώμα σε σούπερ μάρκετ για «ενεργειακό ποτό influencers»

Aπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε σούπερ μάρκετ της Βρετανίας, καθώς κυκλοφόρησε «ενεργειακό ποτό influencers» σε υπερβολικά χαμηλή τιμή, με αποτέλεσμα να δημιουργούν τεράστιες ουρές, στις οποίες ενήλικες έδωσαν μάχες σώμα με σώμα, ακόμη και με μικρά παιδιά, για να πάρουν πρώτοι το ποτό τους.

Όπως αναφέρει η Dailymail, πρόκειται για το ενεργειακό ποτό Prime Energy, το οποίο πωλείται για 1,99 λίρες, 2,25 ευρώ, στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi, τη στιγμή που στο Διαδίκτυο είναι διαθέσιμο για 20 ευρώ περίπου.

Είναι προϊόν των viral πυγμάχων και influencers των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, KSI και Logan Paul, και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, μια συσκευασία μόνον είχε πωληθεί για 50.000 ευρώ περίπου.

Μόλις ανακοινώθηκε πως θα διατεθεί στην αγορά για τόσο χαμηλή τιμή, επικράτησε πανδαιμόνιο και σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές, με τον κόσμο να σπρώχνει, ώστε να πάει μπροστά και να προλάβει να αγοράσει. Με βάση χρήστες του Twitter που έχουν αναρτήσει και σχετικά βίντεο, η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, όταν ενήλικες ξεκίνησαν να σπρώχνουν μικρά παιδιά για να πάνε οι ίδιοι μπροστά στα ράφια.

«Οι άνθρωποι που είχαν μπει πρώτοι στην ουρά σπρώχνονταν έξω από τον δρόμο όταν άνοιξαν οι πόρτες. Οι άνθρωποι έχασαν το μυαλό τους. Τα παιδιά μου σπρώχτηκαν από ενήλικες για ένα ποτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας πατέρας.

Ο Paul και η KSI έχουν προωθήσει το εγχείρημά τους με την εξής ατάκα «τι συμβαίνει όταν οι αντίπαλοι ενώνονται ως αδέρφια και επιχειρηματικοί εταίροι».

Ο Paul έγινε πρωτοσέλιδο στις αρχές του 2018 λόγω των αντιδράσεων που προσέλκυσε μετά τη δημοσίευση ενός βίντεο στο διαδίκτυο που φαινόταν να δείχνει το σώμα ενός θύματος αυτοκτονίας. Αργότερα κατέβασε το βίντεο και είπε ότι έκανε "λάθος" και «παραπλανήθηκε από σοκ και δέος». Τον Ιούνιο του 2021, αντιμετώπισε τον Floyd Mayweather στο ρινγκ της πυγμαχίας,

Ο Βρετανός ράπερ KSI - που σημαίνει γνώση, δύναμη, ακεραιότητα - έφτασε για πρώτη φορά στη σκηνή του YouTube το 2009, δημοσιεύοντας αρχικά θέματα για βιντεοπαιχνίδια.

Chaotic scenes as shoppers rush to get hands on Prime energy drink

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY