Κοσμος

O Έλον Μασκ δέχθηκε γιουχάρισμα σε live του Ντέιβιντ Σαπέλ (βίντεο)

Η απάντηση του stand up κωμικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό της κωμικού Κάθι Γκρίφιν επειδή υποδύθηκε τον Έλον Μασκ
Ο Έλον Μάσκ © ΕPA

Έλον Μασκ: Γιουχάρισμα δίχως τέλος σε live

«Κάντε λίγο θόρυβο για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο» ήταν η παρακίνηση του κωμικού Ντέιβ Σαπέλ προς τους θεατές της παράστασης stand-up comedy το βράδυ της Κυριακής στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο για τον Έλον Μασκ. 

Ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla και νέος ιδιοκτήτης του Twitter δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες όταν ο Ντέιβ Σαπέλ στο τέλος του show τον ανέβασε στη σκηνή, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, με το πλήθος να μη σταματά να τον γιουχάρει επί 10 λεπτά, όσο δηλαδή περίπου έμεινε στη σκηνή.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και έγινε αμέσως viral, ακούγεται το πλήθος να αποδοκιμάζει συνεχόμενα τον Μασκ, ο οποίος με αφορμή τις αλλαγές και κυρίως τις απολύσεις των εργαζομένων του Twitter, έχει βρεθεί στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής και έντονων επικρίσεων.

Με χιουμοριστική διάθεση και προσπαθώντας μάταια να σώσει την κατάσταση, χωρίς να μπορεί να σταματήσει το επικό γιουχάρισμα του κοινού, ο Σαπέλ σημείωσε στη συνέχεια: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που γιουχάρουν, απλά επισημαίνω το προφανές – έχουν πολύ κακές θέσεις στο γήπεδο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ