Κοσμος

Viral στην Ιταλία η φωτογράφιση γυμνής γυναίκας στα σκαλιά καθεδρικού ναού (βίντεο)

Τους προειδοποίησαν να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
amalfi

Γυμνή φωτογράφιση μπροστά από καθεδρικό ναό στο Αμάλφι - Το viral βίντεο - Η προειδοποίηση της αστυνομίας

Έμοιαζε με επαγγελματική φωτογράφιση, με όλες τις άδειες. Αντίθετα ήταν απλώς μια αναμνηστική φωτογραφία μιας ομάδας τουριστών. Πρόκειται για μια γυναίκα που εμφανίστηκε γυμνή - καλυμμένη μόνο από μια κόκκινη κουρτίνα - μπροστά από την είσοδο του καθεδρικού ναού του Αμάλφι.

Ενώ δύο από τους φίλους της, ένας άνδρας και μια γυναίκα, την φωτογράφιζαν, ακριβώς σαν να επρόκειτο για επαγγελματικό σκηνικό. Αυτή ήταν η σκηνή που αντίκρισαν οι λίγοι παρευρισκόμενοι, καθώς οι τρεις τουρίστες επέλεξαν το πρώτο φως της αυγής για να τραβήξουν τις φωτογραφίες. Η γυμνή γυναίκα, η πρωταγωνίστρια της αυτοσχέδιας φωτογράφισης, ήταν τυλιγμένη με την κόκκινη κουρτίνα της καθώς ανέβαινε τα εμβληματικά σκαλοπάτια του καθεδρικού ναού του Αμάλφι. Στη συνέχεια πόζαρε μπροστά από την πόρτα της εισόδου της εκκλησίας.

Donna nuda sulla porta del Duomo ad Amalfi

Η δημοτική αστυνομία του Αμάλφι αναγκάστηκε να καταγγείλει τη γυμνή γυναίκα και τους άλλους δύο τουρίστες για άσεμνες πράξεις σε δημόσιο χώρο. Η σκηνή, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παρευρισκόμενους πολίτες, αλλά ούτε και από τους αξιωματικούς της Δημοτικής Αστυνομίας Αμάλφι. Παρενέβησαν επί τόπου και έβαλαν τέλος στη φωτογράφιση, η οποία φυσικά δεν είχε καμία εξουσιοδότηση. Οι τρεις τουρίστες φέρεται να εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι ήθελαν μια διαφορετική από τη συνηθισμένη αναμνηστική φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Ακτή Αμάλφι και έτσι αποφάσισαν να αυτοσχεδιάσουν αυτή την αποφασιστικά τολμηρή φωτογράφιση, και μάλιστα μπροστά από έναν τόπο λατρείας.

Έτσι, οι αξιωματικοί της Δημοτικής Αστυνομίας αναγκάστηκαν να καταγγείλουν τη γυμνή γυναίκα -μια Αγγλίδα υπήκοο- και τους άλλους δύο τουρίστες για άσεμνες πράξεις σε δημόσιο χώρο. Οι τρεις προειδοποιήθηκαν επίσης να μην κυκλοφορήσουν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY